TV Paprika Program TV 2022-01-16

  • Mâncăruri rapide cu Donal  

    Donal prezintă rețete adevărate, autentice și rapide care pot fi preparate din ingrediente simple și cu metode culinare practice, acestea stând la baza oricăror mâncăruri gustoase de casă.Pentru aceste rețete aveți nevoie doar de câteva ustensile și ingrediente, dar cu ajutorul lor, puteți crea o cină rapidă și gata de servire. Dacă v-ați săturat de gătit, emisiunea lui Donal cu siguranță vă va reîncărca bateriile...

  • Deserturile sănătoase ale lui Pepe

    Pepe e stăpânul delicateselor sănătoase. El selectează ingredientele sale cu mare grijă și creativitate, pentru ca deserturile sale să fie nu doar mai ușoare, ci și mai delicioase decât alte rețete. Pepe știe că nu orele petrecute fac ca felurile de mâncare dulci sau sărate să fie bune, de aceea el ne învață cum să pregătim într-un mod simplu, cu cât mai puțin efort, un desert cu adevărat delicios și sănătos...

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibballs, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială.De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil...

  • Doi italieni cu bun gust

    Two Greedy Italians
    Emisiuni | 2011 | documentar
    Doi italieni cu bun gust


    S1E1
    În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi sc ...
  • Curs de gătit superior cu Gordon

    Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. Seria şi-a propus să inspire bucătarilor de acasă dorinţa şi încrederea de a se pune pe treabă la plită şi de a începe să gătească; fie că sunteţi deja bucătari devotaţi...

  • Tom Kerridge - Bucate la grătar

    Bucătarul deținător de stele Michelin, Tom Kerridge a pus foc în grătar ca să prepare mâncărurile de vară preferate. Serialul care prezintă sfaturi și sugestii legate de prepararea mâncărurilor la grătar este preferatul tuturor: al carnivorilor, amatorilor de bucate cu pește sau iubitorilor de legume. Putem degusta cu privirea o serie de mâncăruri proaspete și aromate: de la puiul prăjit pe cutia de bere, dulgherul mare la grătar și salata de conopidă preparată lent până la tortul cu miere copt...

  • Delicii australiene cu Justine

    Justine Schofield pornește pe urmele celor mai curajoși aventurieri, având drept destinație regiunea „outback” din Australia, ca să descopere bogata ofertă culinară a acesteia. Ea descoperă profunzimile spirituale ale Australiei, unde face cunoștință cu aspectele gourmet ale alimentelor oferite de tufișuri. Pe această cale, prin Darwin și Kakadu și până la Alice Springs, Justine ridică „al fresco dining” la un nou nivel, gătind în cele mai vechi și mai minunate zone naturale ale planetei noastr...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătorii...

  • Mâncăruri rapide cu Donal  

    Donal prezintă rețete adevărate, autentice și rapide care pot fi preparate din ingrediente simple și cu metode culinare practice, acestea stând la baza oricăror mâncăruri gustoase de casă.Pentru aceste rețete aveți nevoie doar de câteva ustensile și ingrediente, dar cu ajutorul lor, puteți crea o cină rapidă și gata de servire. Dacă v-ați săturat de gătit, emisiunea lui Donal cu siguranță vă va reîncărca bateriile...

  • Jack Stein: Bucătăria mobilă

    Jack, cu o experiență de bucătar de peste 25 ani și una și mai mare în lumea culinară, este inspirat de impresia puternică pe care o creează diferitele bucătării și gusturi. În cel mai nou serial al său, prezintă zece bucate britanice clasice în întreaga lume, printre care fish and chips, Yorkshire pudding și shepherd's pie, împărtășind povestea lor și aflând părerea localnicilor. Spectatorii vor putea urmări cu interes vizitele lui Jack în Singapore, Darwin, Malmö, Zagreb, Girona, Cape Town, R...

  • Bunătăţi fără gluten

    Indiferent că suferim de boala celiacă sau suntem sensibili la gluten sau dorim să ne schimbăm regimul alimentar, cererea pentru mâncărurile fără gluten este tot mai mare.Din fericire, eliminarea glutenului nu mai reprezintă o provocare. Gazda emisiunii, Helen Tzouganatos are o experiență de ani de zile în experimentele cu substitutele pentru gluten, care sunt la fel de bune precum cele cu gluten, ba chiar mai bune. În acest serial, Helen ne prezintă o selecție apetisantă din rețetele ei prefe...

  • Doi italieni cu bun gust

    Two Greedy Italians
    Emisiuni | 2011 | documentar
    Doi italieni cu bun gust


    S1E2
    În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi sc ...
  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Rețetele fericirii

    În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...

  • Deserturile sănătoase ale lui Pepe

    Pepe e stăpânul delicateselor sănătoase. El selectează ingredientele sale cu mare grijă și creativitate, pentru ca deserturile sale să fie nu doar mai ușoare, ci și mai delicioase decât alte rețete. Pepe știe că nu orele petrecute fac ca felurile de mâncare dulci sau sărate să fie bune, de aceea el ne învață cum să pregătim într-un mod simplu, cu cât mai puțin efort, un desert cu adevărat delicios și sănătos...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Curs de gătit superior cu Gordon

    Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. Seria şi-a propus să inspire bucătarilor de acasă dorinţa şi încrederea de a se pune pe treabă la plită şi de a începe să gătească; fie că sunteţi deja bucătari devotaţi...

  • Tom Kerridge - Bucate la grătar

    Bucătarul deținător de stele Michelin, Tom Kerridge a pus foc în grătar ca să prepare mâncărurile de vară preferate. Serialul care prezintă sfaturi și sugestii legate de prepararea mâncărurilor la grătar este preferatul tuturor: al carnivorilor, amatorilor de bucate cu pește sau iubitorilor de legume. Putem degusta cu privirea o serie de mâncăruri proaspete și aromate: de la puiul prăjit pe cutia de bere, dulgherul mare la grătar și salata de conopidă preparată lent până la tortul cu miere copt...

  • Bunătăţi fără gluten

    Indiferent că suferim de boala celiacă sau suntem sensibili la gluten sau dorim să ne schimbăm regimul alimentar, cererea pentru mâncărurile fără gluten este tot mai mare.Din fericire, eliminarea glutenului nu mai reprezintă o provocare. Gazda emisiunii, Helen Tzouganatos are o experiență de ani de zile în experimentele cu substitutele pentru gluten, care sunt la fel de bune precum cele cu gluten, ba chiar mai bune. În acest serial, Helen ne prezintă o selecție apetisantă din rețetele ei prefe...

  • Jack Stein: Bucătăria mobilă

    Jack, cu o experiență de bucătar de peste 25 ani și una și mai mare în lumea culinară, este inspirat de impresia puternică pe care o creează diferitele bucătării și gusturi. În cel mai nou serial al său, prezintă zece bucate britanice clasice în întreaga lume, printre care fish and chips, Yorkshire pudding și shepherd's pie, împărtășind povestea lor și aflând părerea localnicilor. Spectatorii vor putea urmări cu interes vizitele lui Jack în Singapore, Darwin, Malmö, Zagreb, Girona, Cape Town, R...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătorii...

  • Doi italieni cu bun gust

    Two Greedy Italians
    Emisiuni | 2011 | documentar
    Doi italieni cu bun gust


    S1E2
    În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi sc ...
  • Delicii australiene cu Justine

    Justine Schofield pornește pe urmele celor mai curajoși aventurieri, având drept destinație regiunea „outback” din Australia, ca să descopere bogata ofertă culinară a acesteia. Ea descoperă profunzimile spirituale ale Australiei, unde face cunoștință cu aspectele gourmet ale alimentelor oferite de tufișuri. Pe această cale, prin Darwin și Kakadu și până la Alice Springs, Justine ridică „al fresco dining” la un nou nivel, gătind în cele mai vechi și mai minunate zone naturale ale planetei noastr...

  • Rețetele fericirii

    În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătorii...

  • Jack Stein: Bucătăria mobilă

    Jack, cu o experiență de bucătar de peste 25 ani și una și mai mare în lumea culinară, este inspirat de impresia puternică pe care o creează diferitele bucătării și gusturi. În cel mai nou serial al său, prezintă zece bucate britanice clasice în întreaga lume, printre care fish and chips, Yorkshire pudding și shepherd's pie, împărtășind povestea lor și aflând părerea localnicilor. Spectatorii vor putea urmări cu interes vizitele lui Jack în Singapore, Darwin, Malmö, Zagreb, Girona, Cape Town, R...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Rețetele fericirii

    În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...

  • Lectii de gastronomie cu Bede Robert

    Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui.Iar acum vi-l prezentăm. Maestrul bucătar, care ne poate spune lucruri noi chiar şi despre cele mai simple şi mai obişnuite bucate. Ne împărtăşeşte trucuri, informaţii istorice, sfaturi de maestru. Ceva ce, sperăm, oferă informaţii noi şi utile celor care gătesc regulat sau...

  • Bunătăţi fără gluten

    Indiferent că suferim de boala celiacă sau suntem sensibili la gluten sau dorim să ne schimbăm regimul alimentar, cererea pentru mâncărurile fără gluten este tot mai mare.Din fericire, eliminarea glutenului nu mai reprezintă o provocare. Gazda emisiunii, Helen Tzouganatos are o experiență de ani de zile în experimentele cu substitutele pentru gluten, care sunt la fel de bune precum cele cu gluten, ba chiar mai bune. În acest serial, Helen ne prezintă o selecție apetisantă din rețetele ei prefe...