TV Paprika Program TV 2023-02-25

  • Povesti Urbane

    Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur.Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual.Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Să Gătim Sănătos Cu Pepe

    Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos...

  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E1
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E2
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Delicii mediteraneene

    De data aceasta, celebrul bucătar vizitează cele mai frumoase patru insule mediteraneene: Corsica, Sardinia, Mallorca şi Creta, unde descoperă bucatele, aromele şi secretele unor adevărate perle culinare.Yotam vitează frumuseţile zonei mediteraneene care i-au captivat imaginaţia încă din copilărie. Iar datorită activităţii impresionante a operatorilor şi fotografiei gastronomice fascinante, îl putem însoţi şi noi. În acest serial, Yotam vrea să afle cum au asimilat şi au adaptat insulele din M...

  • Delicatesele simple ale lui Jiří

    Tânărul bucătar ceh Jiří Halamka ne arată cât de ușor este să prepari o cină delicioasă din ingrediente simple. Nu ai nevoie de ingrediente speciale de la frigider sau din cămară: poți introduce puțină eleganță în viața de zi cu zi folosind carne, legume și fructe complet obișnuite...

  • Povesti Urbane

    Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur.Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual.Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

    Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România. Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E3
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E4
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Să Gătim Sănătos Cu Pepe

    Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos...

  • Și mai multă culoare în farfurie

    Păi am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete . Sunt mii de site uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Pentru ca am făcut o instagramaibilă și cool. Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei. Enjoy...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Delicii mediteraneene

    De data aceasta, celebrul bucătar vizitează cele mai frumoase patru insule mediteraneene: Corsica, Sardinia, Mallorca şi Creta, unde descoperă bucatele, aromele şi secretele unor adevărate perle culinare.Yotam vitează frumuseţile zonei mediteraneene care i-au captivat imaginaţia încă din copilărie. Iar datorită activităţii impresionante a operatorilor şi fotografiei gastronomice fascinante, îl putem însoţi şi noi. În acest serial, Yotam vrea să afle cum au asimilat şi au adaptat insulele din M...

  • Delicatesele simple ale lui Jiří

    Tânărul bucătar ceh Jiří Halamka ne arată cât de ușor este să prepari o cină delicioasă din ingrediente simple. Nu ai nevoie de ingrediente speciale de la frigider sau din cămară: poți introduce puțină eleganță în viața de zi cu zi folosind carne, legume și fructe complet obișnuite...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

    Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România. Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației...

  • Să Gătim Sănătos Cu Pepe

    Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Delicii mediteraneene

    De data aceasta, celebrul bucătar vizitează cele mai frumoase patru insule mediteraneene: Corsica, Sardinia, Mallorca şi Creta, unde descoperă bucatele, aromele şi secretele unor adevărate perle culinare.Yotam vitează frumuseţile zonei mediteraneene care i-au captivat imaginaţia încă din copilărie. Iar datorită activităţii impresionante a operatorilor şi fotografiei gastronomice fascinante, îl putem însoţi şi noi. În acest serial, Yotam vrea să afle cum au asimilat şi au adaptat insulele din M...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Delicatesele simple ale lui Jiří

    Tânărul bucătar ceh Jiří Halamka ne arată cât de ușor este să prepari o cină delicioasă din ingrediente simple. Nu ai nevoie de ingrediente speciale de la frigider sau din cămară: poți introduce puțină eleganță în viața de zi cu zi folosind carne, legume și fructe complet obișnuite...