TV Paprika Program TV

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • John Torode şi aromele Orientului Mijlociu

    John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E11
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Ghidul cărnurilor

    Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în acestea...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Sănătatea în bucate

    Tadeusz Muller poartă dragul de gătit în genele sale. Psiholog de profesie, Tadeusz inventează și creează zilnic diverse concepte alimentare.Prezentatorul ne arată că fructele și legumele găsite în Polonia sunt surse neprețuite de sănătate și o oportunitate inepuizabilă atunci când vine vorba de a prepara mâncare delicioasă.Tadeusz vizitează câmpurile ca să inspecteze culturile, iar în bucătăria lui prezintă rețete care sunt adevărate bombe cu vitamine...

  • Pur şi simplu Raymond

    De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • John Torode şi aromele Orientului Mijlociu

    John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E18
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Pur şi simplu Raymond

    De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • Sănătatea în bucate

    Tadeusz Muller poartă dragul de gătit în genele sale. Psiholog de profesie, Tadeusz inventează și creează zilnic diverse concepte alimentare.Prezentatorul ne arată că fructele și legumele găsite în Polonia sunt surse neprețuite de sănătate și o oportunitate inepuizabilă atunci când vine vorba de a prepara mâncare delicioasă.Tadeusz vizitează câmpurile ca să inspecteze culturile, iar în bucătăria lui prezintă rețete care sunt adevărate bombe cu vitamine...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Pur şi simplu Raymond

    De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • John Torode şi aromele Orientului Mijlociu

    John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E19
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

    Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România. Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E12
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Ghidul cărnurilor

    Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în acestea...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Sănătatea în bucate

    Tadeusz Muller poartă dragul de gătit în genele sale. Psiholog de profesie, Tadeusz inventează și creează zilnic diverse concepte alimentare.Prezentatorul ne arată că fructele și legumele găsite în Polonia sunt surse neprețuite de sănătate și o oportunitate inepuizabilă atunci când vine vorba de a prepara mâncare delicioasă.Tadeusz vizitează câmpurile ca să inspecteze culturile, iar în bucătăria lui prezintă rețete care sunt adevărate bombe cu vitamine...

  • Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

    Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România. Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației...