TV Paprika Program TV

  • John Torode şi aromele Orientului Mijlociu

    John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...

  • Nigella zi de zi

    În cele şase episoade ale emisiunii, Nigella, isteaţă şi practică, ne arată sursele de inspiraţie a reţetelor ei, de la colecţia ei de cărţi vechi de bucate la idei de pe reţelele de socializare. Nigella ne arată importanţa mâncării în viaţa de zi cu zi şi ne prezintă ritmul şi ritualurile din bucătăria ei. Ne oferă multiple reţete delicioase care ne vor linişti şi ne vor bucura...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile...

  • Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit

    Motocicliştii Dave Myers şi Si King pornesc într-o nouă aventură culinară, care are loc de-a lungul coastei vestice a Regatului Unit. Si şi Dave vor explora zone de tot felul, pline de comori culinare, bucătari inventivi şi fermieri îndrăzneţi...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...

  • Nigella zi de zi

    În cele şase episoade ale emisiunii, Nigella, isteaţă şi practică, ne arată sursele de inspiraţie a reţetelor ei, de la colecţia ei de cărţi vechi de bucate la idei de pe reţelele de socializare. Nigella ne arată importanţa mâncării în viaţa de zi cu zi şi ne prezintă ritmul şi ritualurile din bucătăria ei. Ne oferă multiple reţete delicioase care ne vor linişti şi ne vor bucura...

  • John Torode şi aromele Orientului Mijlociu

    John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene...

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă mult...

  • Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit

    Motocicliştii Dave Myers şi Si King pornesc într-o nouă aventură culinară, care are loc de-a lungul coastei vestice a Regatului Unit. Si şi Dave vor explora zone de tot felul, pline de comori culinare, bucătari inventivi şi fermieri îndrăzneţi...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene...

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă mult...

  • Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit

    Motocicliştii Dave Myers şi Si King pornesc într-o nouă aventură culinară, care are loc de-a lungul coastei vestice a Regatului Unit. Si şi Dave vor explora zone de tot felul, pline de comori culinare, bucătari inventivi şi fermieri îndrăzneţi...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...

  • Nigella zi de zi

    În cele şase episoade ale emisiunii, Nigella, isteaţă şi practică, ne arată sursele de inspiraţie a reţetelor ei, de la colecţia ei de cărţi vechi de bucate la idei de pe reţelele de socializare. Nigella ne arată importanţa mâncării în viaţa de zi cu zi şi ne prezintă ritmul şi ritualurile din bucătăria ei. Ne oferă multiple reţete delicioase care ne vor linişti şi ne vor bucura...

  • John Torode şi aromele Orientului Mijlociu

    John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă mult...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene...

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului

    Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă!Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea!Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului.Radu se ține de pr...

  • Culoare in farfurie

    Maestrul-bucătar, Radu Dumitrescu ne prezintă rețete care pot fi preparate cu ușurință și de către noi, în propria bucătărie. În emisiunea dedicată elementelor de bază ale bucătăriei românești, fiecare rețetă are propria poveste și fiecare ingredient istorisește ceva, folosirea lor fiind aproape o artă. Nu există reguli și limite, un ingredient simplu poate schimba complet mâncarea, astfel încât chiar și cele mai obișnuite rețete pot fi excepționale...

  • Culoare in farfurie

    Maestrul-bucătar, Radu Dumitrescu ne prezintă rețete care pot fi preparate cu ușurință și de către noi, în propria bucătărie. În emisiunea dedicată elementelor de bază ale bucătăriei românești, fiecare rețetă are propria poveste și fiecare ingredient istorisește ceva, folosirea lor fiind aproape o artă. Nu există reguli și limite, un ingredient simplu poate schimba complet mâncarea, astfel încât chiar și cele mai obișnuite rețete pot fi excepționale...