-
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Porniţi într-o aventură culinară prin sudul Franţei alături de renumitul bucătar Justine Schofield. Faceţi cunoştinţă cu aromele intense ale bucătăriei franceze şi exploraţi canalele magice din Burgundia alături de Justine. De la oraşe istorice la producători artizanali, seria prezintă esenţa agriculturii locale, preparate deosebite şi restaurante fermecătoare...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...
-
Hedonist conștient – ediţia vegană
Cine este un hedonist conștient? Cineva care se străduiește să mănânce sănătos și să facă alegeri care nu dăunează sau cel puțin protejează planeta pe cât posibil, dar căruia îi place atât să mănânce, cât și să se distreze după pofta inimii. Sună contradictoriu, dar Dóra Havas spune că este vorba mai mult despre echilibru, care este mai important decât orice dietă, este un mod de viață pe care încearcă să îl prezinte în rețete. Urmează niște ingrediente vegane excelente, preparate sănătoase și...
-
Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit
Motocicliştii Dave Myers şi Si King pornesc într-o nouă aventură culinară, care are loc de-a lungul coastei vestice a Regatului Unit. Si şi Dave vor explora zone de tot felul, pline de comori culinare, bucătari inventivi şi fermieri îndrăzneţi...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Porniţi într-o aventură culinară prin sudul Franţei alături de renumitul bucătar Justine Schofield. Faceţi cunoştinţă cu aromele intense ale bucătăriei franceze şi exploraţi canalele magice din Burgundia alături de Justine. De la oraşe istorice la producători artizanali, seria prezintă esenţa agriculturii locale, preparate deosebite şi restaurante fermecătoare...
-
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali...
-
Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Scriitoarea Sophie Grigson a părăsit Regatul Unit şi s-a mutat în sudul Italiei. În această serie ea ne prezintă noua ei viaţă în Puglia, cu poveşti locale palpitante şi preparate făcute sub soarele Pugliei...
-
Jamie: Bucate mediteraneene
Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă...
-
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența...
-
Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit
Motocicliştii Dave Myers şi Si King pornesc într-o nouă aventură culinară, care are loc de-a lungul coastei vestice a Regatului Unit. Si şi Dave vor explora zone de tot felul, pline de comori culinare, bucătari inventivi şi fermieri îndrăzneţi...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing are planuri tot mai mari la gospodăria lui din East Sussex, preferând grădina de aici şi câmpurile adiacente în detrimentul restaurantului său aglomerat...
-
Hedonist conștient – ediţia vegană
Cine este un hedonist conștient? Cineva care se străduiește să mănânce sănătos și să facă alegeri care nu dăunează sau cel puțin protejează planeta pe cât posibil, dar căruia îi place atât să mănânce, cât și să se distreze după pofta inimii. Sună contradictoriu, dar Dóra Havas spune că este vorba mai mult despre echilibru, care este mai important decât orice dietă, este un mod de viață pe care încearcă să îl prezinte în rețete. Urmează niște ingrediente vegane excelente, preparate sănătoase și...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Scriitoarea Sophie Grigson a părăsit Regatul Unit şi s-a mutat în sudul Italiei. În această serie ea ne prezintă noua ei viaţă în Puglia, cu poveşti locale palpitante şi preparate făcute sub soarele Pugliei...
-
Jamie: Bucate mediteraneene
Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă...
-
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența...
-
Doi italieni cu bun gust
În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Porniţi într-o aventură culinară prin sudul Franţei alături de renumitul bucătar Justine Schofield. Faceţi cunoştinţă cu aromele intense ale bucătăriei franceze şi exploraţi canalele magice din Burgundia alături de Justine. De la oraşe istorice la producători artizanali, seria prezintă esenţa agriculturii locale, preparate deosebite şi restaurante fermecătoare...
-
Delicatese tropicale cu Justine
Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări...
-
Jamie: Bucate mediteraneene
Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă...
-
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Scriitoarea Sophie Grigson a părăsit Regatul Unit şi s-a mutat în sudul Italiei. În această serie ea ne prezintă noua ei viaţă în Puglia, cu poveşti locale palpitante şi preparate făcute sub soarele Pugliei...
-
Hedonist conștient – ediţia vegană
Cine este un hedonist conștient? Cineva care se străduiește să mănânce sănătos și să facă alegeri care nu dăunează sau cel puțin protejează planeta pe cât posibil, dar căruia îi place atât să mănânce, cât și să se distreze după pofta inimii. Sună contradictoriu, dar Dóra Havas spune că este vorba mai mult despre echilibru, care este mai important decât orice dietă, este un mod de viață pe care încearcă să îl prezinte în rețete. Urmează niște ingrediente vegane excelente, preparate sănătoase și...
-
Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă!Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea!Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului.Radu se ține de pr...
-
Și mai multă culoare în farfurie
Păi am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete . Sunt mii de site uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Pentru ca am făcut o instagramaibilă și cool. Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei. Enjoy...
-
Și mai multă culoare în farfurie
Păi am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete . Sunt mii de site uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Pentru ca am făcut o instagramaibilă și cool. Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei. Enjoy...