-
Delicatese tropicale cu Justine
Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări...
-
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Haideţi într-o aventură ispititoare prin Malaezia alături de Justine Schofield, în această nouă serie cu opt episoade! Exploraţi mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Justine vizitează pieţe aglomerate şi plaje liniştite, familiarizându-se cu tradiţiile locale, învăţând de la bucătari talentaţi şi creând bucate malaeziene delicioase în locaţii exotice. Descoperiţi aceste comori ascunse alături de Justine şi familiarizaţi-vă cu esenţa Malaeziei. Această călătorie vă va dezmierda simţurile şi vă...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
Bucătărie în aer liber
Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Scriitoarea Sophie Grigson a părăsit Regatul Unit şi s-a mutat în sudul Italiei. În această serie ea ne prezintă noua ei viaţă în Puglia, cu poveşti locale palpitante şi preparate făcute sub soarele Pugliei...
-
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Haideţi într-o aventură ispititoare prin Malaezia alături de Justine Schofield, în această nouă serie cu opt episoade! Exploraţi mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Justine vizitează pieţe aglomerate şi plaje liniştite, familiarizându-se cu tradiţiile locale, învăţând de la bucătari talentaţi şi creând bucate malaeziene delicioase în locaţii exotice. Descoperiţi aceste comori ascunse alături de Justine şi familiarizaţi-vă cu esenţa Malaeziei. Această călătorie vă va dezmierda simţurile şi vă...
-
Delicatese tropicale cu Justine
Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Scriitoarea Sophie Grigson a părăsit Regatul Unit şi s-a mutat în sudul Italiei. În această serie ea ne prezintă noua ei viaţă în Puglia, cu poveşti locale palpitante şi preparate făcute sub soarele Pugliei...
-
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Prue Leith consideră că mâncarea bună e uşor de făcut. Mergem în casa ei din Cotswolds, de unde ne arată reţete îndrăgite, trucuri simple de urmat, care trezesc papilele gustative. I se vor alătura numeroşi oaspeţi şi experţi, unii celebri, care ne arată ce ştiu în bucătărie...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Bucătărie în aer liber
Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Scriitoarea Sophie Grigson a părăsit Regatul Unit şi s-a mutat în sudul Italiei. În această serie ea ne prezintă noua ei viaţă în Puglia, cu poveşti locale palpitante şi preparate făcute sub soarele Pugliei...
-
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Prue Leith consideră că mâncarea bună e uşor de făcut. Mergem în casa ei din Cotswolds, de unde ne arată reţete îndrăgite, trucuri simple de urmat, care trezesc papilele gustative. I se vor alătura numeroşi oaspeţi şi experţi, unii celebri, care ne arată ce ştiu în bucătărie...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal...
-
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Haideţi într-o aventură ispititoare prin Malaezia alături de Justine Schofield, în această nouă serie cu opt episoade! Exploraţi mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Justine vizitează pieţe aglomerate şi plaje liniştite, familiarizându-se cu tradiţiile locale, învăţând de la bucătari talentaţi şi creând bucate malaeziene delicioase în locaţii exotice. Descoperiţi aceste comori ascunse alături de Justine şi familiarizaţi-vă cu esenţa Malaeziei. Această călătorie vă va dezmierda simţurile şi vă...
-
Delicatese tropicale cu Justine
Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări...
-
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Prue Leith consideră că mâncarea bună e uşor de făcut. Mergem în casa ei din Cotswolds, de unde ne arată reţete îndrăgite, trucuri simple de urmat, care trezesc papilele gustative. I se vor alătura numeroşi oaspeţi şi experţi, unii celebri, care ne arată ce ştiu în bucătărie...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Bucătărie în aer liber
Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Începe aventura culinară cu Pepa Nemrava ! Ea vizitează ferme în fiecare episod, unde se alege cu poveşti minunate şi ingrediente delicioase. Pepa va transforma apoi ingredientele în preparate ceheşti clasice, care vă vor face să salivaţi. De la fermă în farfurie, adevăratele arome din Boemia şi Moravia...