TV Paprika Program TV

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Hairy Bikers:  Vacanţă în nordul Europei

    De data aceasta, David și Si pornesc cu motocicleta în statele baltice, unde se vor întâlni cu vecinii noștri din nordul îndepărtat și vor degusta delicatesele regiunii, de la preparate de casă până la creații culinare ale gastronomiei de top.Îi putem însoți în călătoriile lor prin Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Finlanda și Suedia, pline de distracție și entuziasmul lor inimitabil, în timp ce caută ingrediente, mâncăruri și cultură alimentară tipice acestor țări deosebite și ne oferă o gus...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Începe semifinala şi patiserii celebrează prin copturi festive. Matt şi Maggie le-au pregătit probe ca de petrecere, care să-i ajute să-i aleagă pe finalişti...

  • Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri

    În prima probă, o premieră în concurs, echipele trebuie să facă deserturi individuale pentru fiecare jurat. Fără reţetă, patiserii trebuie să se folosească de experienţa lor pentru a produce creaţii deosebite...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie are parte de idei noi, de produse noi, de alimente reintrepretate. Gustă un nectar făcut din păstăi de carob şi găseşte un automat de unde poţi cumpăra chiar şi prosecco...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Gino ajunge în Matera în stil James Bond şi explorează peşterile din Matera, unde gustă băutura preferată a tatălui său, amaro lucano, şi prăjituri sânii măicuţei. Ajunge să frământe aluat cu un maestru patiser şi află cum să facă cea mai bună pâine din Italia...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Începe semifinala şi patiserii celebrează prin copturi festive. Matt şi Maggie le-au pregătit probe ca de petrecere, care să-i ajute să-i aleagă pe finalişti...

  • Jamie: Bucate mediteraneene

    Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă...

  • Hairy Bikers:  Vacanţă în nordul Europei

    De data aceasta, David și Si pornesc cu motocicleta în statele baltice, unde se vor întâlni cu vecinii noștri din nordul îndepărtat și vor degusta delicatesele regiunii, de la preparate de casă până la creații culinare ale gastronomiei de top.Îi putem însoți în călătoriile lor prin Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Finlanda și Suedia, pline de distracție și entuziasmul lor inimitabil, în timp ce caută ingrediente, mâncăruri și cultură alimentară tipice acestor țări deosebite și ne oferă o gus...

  • Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri

    Căutarea celor mai buni patiseri din Marea Britanie ajunge la sfârşit în compania gazdelor Liam Charles şi Stacey Solomon, asta fiind marea finală. Cele trei echipe rămase trebuie să îşi folosească toate atuurile în această înfruntare fabuloasă. Doar genialitatea le poate aduce marele premiu...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Zona din jurul casei lui Sophie ascunde multe comori. Ea se alătură experţilor în căutarea ierburilor de vară. Acasă face o salată de seminţe cu busuioc, pătrunjel, mentă şi sparanghel ras...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Gino ajunge în portul fortificat Gallipoli, renumit pentru consumul de peşte crud şi nucleul cultural al regiunii Puglia, care a fost invadată de multe popoare de-a lungul secolelor. Gallipoli, oraş fondat de greci, înseamnă "oraş frumos" în greacă. În San Cataldo, Gino se întâlneşte cu "sirena" Laura, care îşi câştigă pâinea din pescuit, şi serveşte un mic-dejun cu peşte...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Jamie: Bucate mediteraneene

    Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă...

  • Hairy Bikers:  Vacanţă în nordul Europei

    De data aceasta, David și Si pornesc cu motocicleta în statele baltice, unde se vor întâlni cu vecinii noștri din nordul îndepărtat și vor degusta delicatesele regiunii, de la preparate de casă până la creații culinare ale gastronomiei de top.Îi putem însoți în călătoriile lor prin Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Finlanda și Suedia, pline de distracție și entuziasmul lor inimitabil, în timp ce caută ingrediente, mâncăruri și cultură alimentară tipice acestor țări deosebite și ne oferă o gus...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    După nouă săptămâni cu telul, aluatul şi poşul în mână, am ajuns în marea finală. Pe cei trei finalişti îi mai separă trei probe de titlul de cel mai bun patiser amator al Australiei...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Zona din jurul casei lui Sophie ascunde multe comori. Ea se alătură experţilor în căutarea ierburilor de vară. Acasă face o salată de seminţe cu busuioc, pătrunjel, mentă şi sparanghel ras...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Gino ajunge în portul fortificat Gallipoli, renumit pentru consumul de peşte crud şi nucleul cultural al regiunii Puglia, care a fost invadată de multe popoare de-a lungul secolelor. Gallipoli, oraş fondat de greci, înseamnă "oraş frumos" în greacă. În San Cataldo, Gino se întâlneşte cu "sirena" Laura, care îşi câştigă pâinea din pescuit, şi serveşte un mic-dejun cu peşte...

  • Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri

    Căutarea celor mai buni patiseri din Marea Britanie ajunge la sfârşit în compania gazdelor Liam Charles şi Stacey Solomon, asta fiind marea finală. Cele trei echipe rămase trebuie să îşi folosească toate atuurile în această înfruntare fabuloasă. Doar genialitatea le poate aduce marele premiu...

  • Jamie: Bucate mediteraneene

    Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...