TV Paprika Program TV 2021-10-24

  • Bucate în familie cu Donal

    În acest serial Donal Skehan prepară familiei mâncărurile sale preferate, de la rețete rapide pentru zilele lucrătoare încărcate până la mic-dejunuri mai leneșe. Ne prezintă rețete inspirate din copilăria sa, cu care ne vom putea uimi prietenii și familia, inclusiv copiii...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune

    Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii competiției și ne arată ce au fi făcut în locul competitorilor. Mary și Paul împărtășesc ideile lor, cu care putem obține rezultăți perfecte chiar și acasă...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E3
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Martin Shanahan: înnebunit după peşte

    Renumitul bucătar irlandez, Martin Shanahan este înnebunit după carnea de peşte. În calitate de proprietar al restaurantului premiat Fishy Fishy din Kinsale, comitatul Cork, Martin a acumulat mulţi ani de experienţă în prepararea mâncărurile din bunătăţile mării, şi crede că prea multă lume este reticentă faţă de acestea. Martin şi-a propus să elimine temerile legate de peşti şi să arate că oricine poate prepara acasă bucate simple şi gustoase din peşte. Reţetele lui Martin sunt extrem de simpl...

  • Cum să-ţi hrăneşti familia

    Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emisiunea Aşa să-ţi hrăneşti familia, Havas Dóra, autoarea blogului Smochine violete (Lila Füge) şi invitaţii ei – Bodrogi Eszter, Mautner Zsófi, Vrábel Kriszta şi Wessely Márta – ne dezvăluie numeroase idei pentru prepararea în câteva clipe a unui...

  • Evadare în Italia cu Gino

    Maestrul bucătar Gino D’Acampo porneşte în aventuri în ţara sa natală, Italia. În timp ce vizitează regiunile ţări, ne împărtăşeşte semnificaţia aparte a fiecărui loc pentru el, ne prezintă diferite locuri de văzut şi prepară multe reţete, desigur, doar din ingrediente locale...

  • Silvia Colloca: Gătind italieneşte

    Pentru o gospodină născută și crescută în Italia, cum e Silvia, mâncărurile italiene nu sunt doar rețete și ingrediente. Majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de pasta din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.Însă această știință e vastă: pe lângă secretele frământării aluatului și metodele folosirii diferitelor tipuri de făină, ne spune și de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole.Să nu disperăm...

  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Bucate în familie cu Donal

    În acest serial Donal Skehan prepară familiei mâncărurile sale preferate, de la rețete rapide pentru zilele lucrătoare încărcate până la mic-dejunuri mai leneșe. Ne prezintă rețete inspirate din copilăria sa, cu care ne vom putea uimi prietenii și familia, inclusiv copiii...

  • Şcoala culinară a lui Rory O'Connell

    Rory O'Connell este probabil cel mai experimentat instructor culinar din Irlanda ‒ predă arta culinară de peste 30 de ani, iar cu sora sa, Darina Allen, a fondat școala de gastronomie Ballymaloe Cookery School. În acest serial nou-nouț, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine...

  • Să Gătim Sănătos Cu Pepe

    Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos...

  • Grătar urban

    Echipa Urban Grill este formată din două persoane: Döme și Gábor. Pe o suprafață de doar câțiva metri pătrați, cu ajutorul unor echipamente cool, cei doi prepară mâncăruri adevărate de barbecue și grătar, afumă, marinează și toacă tot ce se mișcă sau cel puțin se mișca. Gătit în stil urban pe micul balcon al unui restaurant de apartament, din drag și cu mulți-mulți musafiri. Scopul emisiunii Urban Grill este să demonstreze: nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să te bucuri de ospețe ca lum...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • Evadare în Italia cu Gino

    Maestrul bucătar Gino D’Acampo porneşte în aventuri în ţara sa natală, Italia. În timp ce vizitează regiunile ţări, ne împărtăşeşte semnificaţia aparte a fiecărui loc pentru el, ne prezintă diferite locuri de văzut şi prepară multe reţete, desigur, doar din ingrediente locale...

  • Silvia Colloca: Gătind italieneşte

    Pentru o gospodină născută și crescută în Italia, cum e Silvia, mâncărurile italiene nu sunt doar rețete și ingrediente. Majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de pasta din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.Însă această știință e vastă: pe lângă secretele frământării aluatului și metodele folosirii diferitelor tipuri de făină, ne spune și de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole.Să nu disperăm...

  • Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune Masterclasses

    Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii competiției și ne arată ce au fi făcut în locul competitorilor. Mary și Paul împărtășesc ideile lor, cu care putem obține rezultăți perfecte chiar și acasă...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E3
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Martin Shanahan: înnebunit după peşte

    Renumitul bucătar irlandez, Martin Shanahan este înnebunit după carnea de peşte. În calitate de proprietar al restaurantului premiat Fishy Fishy din Kinsale, comitatul Cork, Martin a acumulat mulţi ani de experienţă în prepararea mâncărurile din bunătăţile mării, şi crede că prea multă lume este reticentă faţă de acestea. Martin şi-a propus să elimine temerile legate de peşti şi să arate că oricine poate prepara acasă bucate simple şi gustoase din peşte. Reţetele lui Martin sunt extrem de simpl...

  • Cum să-ţi hrăneşti familia

    Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emisiunea Aşa să-ţi hrăneşti familia, Havas Dóra, autoarea blogului Smochine violete (Lila Füge) şi invitaţii ei – Bodrogi Eszter, Mautner Zsófi, Vrábel Kriszta şi Wessely Márta – ne dezvăluie numeroase idei pentru prepararea în câteva clipe a unui...

  • Dóra Havas găteşte responsabil

    Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci...

  • Şcoala culinară a lui Rory O'Connell

    Rory O'Connell este probabil cel mai experimentat instructor culinar din Irlanda ‒ predă arta culinară de peste 30 de ani, iar cu sora sa, Darina Allen, a fondat școala de gastronomie Ballymaloe Cookery School. În acest serial nou-nouț, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine...

  • Grătar urban

    Echipa Urban Grill este formată din două persoane: Döme și Gábor. Pe o suprafață de doar câțiva metri pătrați, cu ajutorul unor echipamente cool, cei doi prepară mâncăruri adevărate de barbecue și grătar, afumă, marinează și toacă tot ce se mișcă sau cel puțin se mișca. Gătit în stil urban pe micul balcon al unui restaurant de apartament, din drag și cu mulți-mulți musafiri. Scopul emisiunii Urban Grill este să demonstreze: nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să te bucuri de ospețe ca lum...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune Masterclasses

    Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii competiției și ne arată ce au fi făcut în locul competitorilor. Mary și Paul împărtășesc ideile lor, cu care putem obține rezultăți perfecte chiar și acasă...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E3
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Martin Shanahan: înnebunit după peşte

    Renumitul bucătar irlandez, Martin Shanahan este înnebunit după carnea de peşte. În calitate de proprietar al restaurantului premiat Fishy Fishy din Kinsale, comitatul Cork, Martin a acumulat mulţi ani de experienţă în prepararea mâncărurile din bunătăţile mării, şi crede că prea multă lume este reticentă faţă de acestea. Martin şi-a propus să elimine temerile legate de peşti şi să arate că oricine poate prepara acasă bucate simple şi gustoase din peşte. Reţetele lui Martin sunt extrem de simpl...

  • Cum să-ţi hrăneşti familia

    Oare care mamă nu şi-a întrebat de sute de ori familia sau copiii despre preferinţele lor culinare pentru prânz? Însă răspunsul primit nu a ajutat-o deloc, oferindu-i prea puţine indicii: „- Orice, numai să fie delicios!” Aşa că vă răspundem noi! În emisiunea Aşa să-ţi hrăneşti familia, Havas Dóra, autoarea blogului Smochine violete (Lila Füge) şi invitaţii ei – Bodrogi Eszter, Mautner Zsófi, Vrábel Kriszta şi Wessely Márta – ne dezvăluie numeroase idei pentru prepararea în câteva clipe a unui...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Şcoala culinară a lui Rory O'Connell

    Rory O'Connell este probabil cel mai experimentat instructor culinar din Irlanda ‒ predă arta culinară de peste 30 de ani, iar cu sora sa, Darina Allen, a fondat școala de gastronomie Ballymaloe Cookery School. În acest serial nou-nouț, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...