TV Paprika Program TV 2024-04-03

  • Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău

    Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit.Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze.Emisiunea pre...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Dóra Havas: De la fermă-n farfurie

    În serialul format din zece episoade, Dóra vizitează producători alimentari inovatori din țară care produc produse profesioniste de înaltă calitate. Programul își propune să ne ajute ca nu doar să le luăm pe acestea de pe rafturile magazinelor, ci să aflăm de unde provin ele, cum sunt produse și cultivate de către producătorii lor dedicați. Scopul aventurii noastre rurale este să înțelegem mai bine valoarea adăugată a alimentelor pe care le punem pe masa familiei...

  • Doar pentru carnivori

    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...

  • Ghidul cărnurilor

    Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în acestea...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Înnebuniţi după reţete

    Gazda noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv...

  • Mary, maestru bucătar

    Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut...

  • Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău

    Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit.Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze.Emisiunea pre...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E2
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Mary, maestru bucătar

    Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Dóra Havas: De la fermă-n farfurie

    În serialul format din zece episoade, Dóra vizitează producători alimentari inovatori din țară care produc produse profesioniste de înaltă calitate. Programul își propune să ne ajute ca nu doar să le luăm pe acestea de pe rafturile magazinelor, ci să aflăm de unde provin ele, cum sunt produse și cultivate de către producătorii lor dedicați. Scopul aventurii noastre rurale este să înțelegem mai bine valoarea adăugată a alimentelor pe care le punem pe masa familiei...

  • Înnebuniţi după reţete

    Gazda noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri

    Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...

  • Mary, maestru bucătar

    Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut...

  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    Descoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Dóra Havas: De la fermă-n farfurie

    În continuarea sezonului 2022, Dóra Havas revine în lumea legumelor și fructelor proaspete și a ingredientelor de calitate: îi vizitează pe producătorii care își practică meseria cu maximă dragoste și respect. Vom cunoaște locurile, marfa, spiritul de muncă, iar apoi vom găti împreună din ingrediente locale selectate după criterii ecologice, punând accent pe valorile locale...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E3
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Rețetele fericirii

    În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...

  • Doar pentru carnivori

    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...

  • Ghidul cărnurilor

    Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în acestea...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Înnebuniţi după reţete

    Gazda noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv...

  • Rețetele fericirii

    În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...