TV Paprika Program TV 2024-04-12

  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    Justine îşi continuă călătoria prin Malaezia şi descoperă obiceiuri unice legate de ceai, o lume a albinelor în Sabah şi preparate deosebite pe bază de peşte. Vedetele episodului sunt delicatesele lobak şi nasi dagang...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Deserturile Almei

    Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servită în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E2
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Ghidul cărnurilor

    Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în acestea...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Înnebuniţi după reţete

    Gazda noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv...

  • Mary, maestru bucătar

    Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut...

  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    Justine îşi continuă călătoria prin Malaezia şi descoperă obiceiuri unice legate de ceai, o lume a albinelor în Sabah şi preparate deosebite pe bază de peşte. Vedetele episodului sunt delicatesele lobak şi nasi dagang...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E9
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Mary, maestru bucătar

    Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...

  • Înnebuniţi după reţete

    Gazda noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Mary, maestru bucătar

    Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut...

  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    În ultimul episod al seriei, Justine evidenţiază peisajele naturale ale Malaeziei şi delicatesele locale. Ea pregăteşte o delicioasă salată de fructe şi face fructe de mare pe grătar, înainte de a ne prezenta comoara dulce a gastronomiei malaeziene, onde-onde...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E10
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

    Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România. Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E3
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Ghidul cărnurilor

    Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în acestea...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Înnebuniţi după reţete

    Gazda noastră poloneză, Daria Ładocha ne prezintă niște trucuri atât de simple, eficiente și utile, pe care merită să le încercați în bucătărie. Ne va pregăti, chiar și în cel mult 5 minute, niște mâncăruri care vor fermeca atât invitații, cât și membrii familiei. Împreună cu fiicele sale, vor dezvălui spectatorilor, în fiecare episod, niște idei și inovații legate de tema epsiodului respectiv...

  • Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

    Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România. Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației...