TV Paprika Program TV 2024-04-13

  • Jamie Găteşte Eficient

    Jamie revine cu o serie de rețete, idei și trucuri ingenioase, prin care putem să eficientizăm gătitul. Regândește modalitățile folosite de el și modifică tehnica sa de gătit, ca să găsească modalitățile cele mai energetic eficiente, pentru prepararea anumitor mâncăruri. Pe lâgă acestea, mai invită și alți chefi în emisiune, care își împart cunoștințele profesionale, precum și rețetele și ideile lor economicoase...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • În jurul lumii cu chef Gabriel

    Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor...

  • Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

    În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condi...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Paradisul ciocolatei

    Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe...

  • Paradisul ciocolatei

    Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Campionatul deserturilor - Noua Zeelandă

    În episoadele Campionatul deserturilor - Noua Zeelandă, serial inspirat din popularul echivalent britanic, 10 cofetari amatori entuziaști își propun să rezolve sarcinile dificile cu speranța de a câștiga titlul de cel mai bun cofetar amator neozeelandez. În cadrul provocărilor, concurenții trebuie să-și demonstreze abilitățile, de la prepararea fursecurilor, coacerea pâinii și plăcintelor până la tortul pavlova. Oare cine se va descurca cel mai bine...

  • James Martin: Aventură în Spania

    La Valencia, James vizitează o orezărie, devine nostalgic la barul lui preferat, se distrează la pescuit și prinde ton albastru și se familiarizează cu horchata. James gătește arroz negro, calamar, supă de midii cu năut și crustacee pe un vas...

  • Jamie: Preparate simple

    Serialul ne oferă rețete simple pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru prepararea rețetelor, care se petrece mai mult în oală – și nu lasă în urmă multe vase de spălat...

  • Jamie Găteşte Eficient

    Jamie revine cu o serie de rețete, idei și trucuri ingenioase, prin care putem să eficientizăm gătitul. Regândește modalitățile folosite de el și modifică tehnica sa de gătit, ca să găsească modalitățile cele mai energetic eficiente, pentru prepararea anumitor mâncăruri. Pe lâgă acestea, mai invită și alți chefi în emisiune, care își împart cunoștințele profesionale, precum și rețetele și ideile lor economicoase...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • În jurul lumii cu chef Gabriel

    Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Campionatul deserturilor - Noua Zeelandă

    În episoadele Campionatul deserturilor - Noua Zeelandă, serial inspirat din popularul echivalent britanic, 10 cofetari amatori entuziaști își propun să rezolve sarcinile dificile cu speranța de a câștiga titlul de cel mai bun cofetar amator neozeelandez. În cadrul provocărilor, concurenții trebuie să-și demonstreze abilitățile, de la prepararea fursecurilor, coacerea pâinii și plăcintelor până la tortul pavlova. Oare cine se va descurca cel mai bine...

  • Paradisul ciocolatei

    Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe...

  • Paradisul ciocolatei

    Sculptorul în ciocolată David Pallàs ne învață să pregătim adevărate capodopere din ciocolată de care nu te mai poți sătura. Pe parcursul celor 22 de episoade din acest serial David ne prepară o cremă Chiboust cu ciocolată ornamentată cu banană, un vas de flori din ciocolată cu „plante” sau un nachos cu ciocolată ori o statuie spectaculoasă realizată din corali de ciocolată și împodobită cu fructe...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • James Martin: Aventură în Spania

    În Catalonia, James vizitează piața Boqueria, mănâncă paella catalană, face turul unei crame de cava și vede cum sunt făcute dulciurile cu miere. James gătește cod în sos romesco, pui aplatizat, cannelloni și fructe în cremă engleză cu cava...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Curs de gătit superior cu Gordon

    Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. Seria şi-a propus să inspire bucătarilor de acasă dorinţa şi încrederea de a se pune pe treabă la plită şi de a începe să gătească; fie că sunteţi deja bucătari devotaţi...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...

  • Jamie Găteşte Eficient

    Jamie revine cu o serie de rețete, idei și trucuri ingenioase, prin care putem să eficientizăm gătitul. Regândește modalitățile folosite de el și modifică tehnica sa de gătit, ca să găsească modalitățile cele mai energetic eficiente, pentru prepararea anumitor mâncăruri. Pe lâgă acestea, mai invită și alți chefi în emisiune, care își împart cunoștințele profesionale, precum și rețetele și ideile lor economicoase...

  • În jurul lumii cu chef Gabriel

    Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

    În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condi...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Curs de gătit superior cu Gordon

    Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. Seria şi-a propus să inspire bucătarilor de acasă dorinţa şi încrederea de a se pune pe treabă la plită şi de a începe să gătească; fie că sunteţi deja bucătari devotaţi...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...