TV Paprika Program TV 2024-04-27

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • În jurul lumii cu chef Gabriel

    Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor...

  • Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

    În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condi...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • John Torode: Ghidul Irlandei

    În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Deși cei trei au vizitat deja cele mai bune capitale gastronomice europene, a rămas o bijuterie culinară pe care trioul neînfricat încă nu a descoperit-o. De această dată, Gordon, Gino și Fred vizează Spania pentru a se cufunda în tot ce poate oferi cultura și gastronomia. Prima lor oprire este Andaluzia însorită, unde băieții cochetează cu vânzarea fructelor de mare, apoi gustă tapas în Málaga. De aici, călătoresc în orașul antic Ronda, unde, într-una din pauze, Gino pregătește o paella, după...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • În jurul lumii cu chef Gabriel

    Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino și Fred pornesc într-o nouă aventură culinară. De data aceasta, invită telespectatorii într-o mare aventură grecească pe minunatele insule grecești și în orașul istoric al Atenei. Cei trei fac turul insulelor grecești cu vaporul, participă la o competiție jet ski și scufundări printre epave. Călătoria cu atmosferă prietenoasă e condimentată și de data aceasta cu tachinări și cicăleală, și evident, gustări delicioase...

  • John Torode: Ghidul Irlandei

    În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...

  • Curs de gătit superior cu Gordon

    Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. Seria şi-a propus să inspire bucătarilor de acasă dorinţa şi încrederea de a se pune pe treabă la plită şi de a începe să gătească; fie că sunteţi deja bucătari devotaţi...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • În jurul lumii cu chef Gabriel

    Putem călători chiar și în bucătărie, așezându-ne la masă: Chef Gabriel Kocák ne poartă în locuri exotice fără să trebuiască să ne părăsim locuința. Meniul său îmbină perfect bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe și asiatice – haideți să zburăm, purtați de arome, să vedem lumea cu ajutorul condimentelor...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

    În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condi...

  • John Torode: Ghidul Irlandei

    În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...

  • Curs de gătit superior cu Gordon

    Gordon Ramsay găteşte în bucătării profesioniste de peste 25 ani. A fost instruit de cei mai buni bucătari din întreaga lume şi la rândul lui, i-a instruit pe câţiva dintre cei mai buni. În această nouă serie, el înlătură complexitatea şi dificultatea artei culinare şi ne învaţă cum să preparăm mâncăruri fabuloase cu uşurinţă. Seria şi-a propus să inspire bucătarilor de acasă dorinţa şi încrederea de a se pune pe treabă la plită şi de a începe să gătească; fie că sunteţi deja bucătari devotaţi...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...