TV Paprika Program TV 2024-07-29

  • Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului

    Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă!Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea!Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului.Radu se ține de pr...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingredi...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E6
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Italia e o ţară a contrastelor, iar mâncarea de aici poate fi anostă sau foarte picantă. Sophie află cum se face cea mai dulce brânză ricotta şi merge la Bari pentru un festin coreean în stil Puglia...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Gino: Secretele Sudului Italiei

    Seria are parte de un final cu aer festiv, Gino revenind în Bari, capitala Pugliei, şi în oraşul Cisternino, pentru a afla echivalentul italian al curcanului specific Regatului Unit. El pregăteşte un ospăţ festiv, merge la o piaţă din Bar şi cumpără peşte perfect pentru bucate sud-italiene...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom face friptură rapidă de miel la cuptor. Mai întâi frige carnea în tigaie, iar apoi o bagă la cuptor. Felul principal mai include salsa verde, cartofi cu mentă, dovlecei şi mazăre. Ca desert avem plăcintă de caise cu crumble...

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingredi...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Jamie Oliver caută bucătari

    Coordonați de Jamie Oliver, 18 bucătari din Marea Britanie cu diferite experiențe concurează pentru a deveni următorul bucătar vedetă al Marii Britanii cu o carte de bucate publicată.În cadrul serialului, telespectatorii pot urmări rețete incredibile și adevăratele provocări ale scrierii unei cărți de bucate bestseller...

  • James Martin: Aventură în Spania

    La Girona, James vizitează un producător de anșoa, află cum se face ratafia, cunoaște un ciocolatier foarte apreciat și ajunge la Celler de Can Roca. Gătește tortille cu anșoa, prăjitură cu nuci și portocală, file de vită și aduce un ultim omagiu Spaniei cu paella...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom face friptură rapidă de miel la cuptor. Mai întâi frige carnea în tigaie, iar apoi o bagă la cuptor. Felul principal mai include salsa verde, cartofi cu mentă, dovlecei şi mazăre. Ca desert avem plăcintă de caise cu crumble...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie ajunge la un local ale cărui preparate locale sunt vândute la benzinării, o locaţie unică. Apoi găteşte ceva consistent pentru nişte prieteni din Oxford şi prepară pui la cuptor cu o surpriză...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom încinge grătarul pentru un ospăţ clasic Orientului Mijlociu. Felul principal include cuburi picante de halloumi cu miere şi ardei iute şi salată fattoush. La desert serveşte prăjitură cu fistic şi portocală, ornată cu felii de portocală...

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingredi...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Jamie Oliver caută bucătari

    Coordonați de Jamie Oliver, 18 bucătari din Marea Britanie cu diferite experiențe concurează pentru a deveni următorul bucătar vedetă al Marii Britanii cu o carte de bucate publicată.În cadrul serialului, telespectatorii pot urmări rețete incredibile și adevăratele provocări ale scrierii unei cărți de bucate bestseller...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie ajunge la un local ale cărui preparate locale sunt vândute la benzinării, o locaţie unică. Apoi găteşte ceva consistent pentru nişte prieteni din Oxford şi prepară pui la cuptor cu o surpriză...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului

    Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă!Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea!Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului.Radu se ține de pr...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E6
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului

    Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă!Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea!Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului.Radu se ține de pr...