TV Paprika Program TV 2024-08-02

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E10
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sarea e crucială în bucătărie, ca gust şi pe post de conservant. Sophie vizitează nişte incredibile platouri de sare şi se întâlneşte cu un fermier care cultivă ceapă dulce în apropiere de plajă. Acasă găteşte cod în crustă de sare cu roşii...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Aperitive, feluri principale, băuturi, deserturi. Silvia ne oferă un ghid pentru un adevărat festin mediteraneean. Că vreţi o gustare delicioasă sau un desert, Silvia vă sare în ajutor...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom servește fiecărui musafir un pui întreg, cu usturoi, ierburi și lămâie. Cartofii cu tot cu coajă și salata panzanella completează felul principal. La desert avem pandişpan victoria cu cremă de fructul-pasiunii...

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Jamie Oliver caută bucătari

    Coordonați de Jamie Oliver, 18 bucătari din Marea Britanie cu diferite experiențe concurează pentru a deveni următorul bucătar vedetă al Marii Britanii cu o carte de bucate publicată.În cadrul serialului, telespectatorii pot urmări rețete incredibile și adevăratele provocări ale scrierii unei cărți de bucate bestseller...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom servește fiecărui musafir un pui întreg, cu usturoi, ierburi și lămâie. Cartofii cu tot cu coajă și salata panzanella completează felul principal. La desert avem pandişpan victoria cu cremă de fructul-pasiunii...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Puţini oameni refuză un desert, mai ales unul italian. De la biscuiţi la prăjitură cu espresso, Silvia reinventează reţete clasice...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie explorează zona din jurul oraşului ei şi vizitează zone vizate pentru agricultură sustenabilă. În bucătăria ei ne prepară gem de caise cu şofran şi miere, care merge perfect cu brânza...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Vedeta festinului franţuzesc al lui Tom este bouillabaisse-ul, o supă bogată de peşte servită cu biban, barbun vărgat, fructe de mare şi ulei de creveţi. La desert avem profiteroluri umplute cu cremă de pralină şi acoperite cu sos de ciocolată...

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă

    The Hairy Bikers' Comfort Food
    Emisiuni | 2017 | documentar
    Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
    David Myers, Simon King

    S1E1
    De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...
  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie explorează zona din jurul oraşului ei şi vizitează zone vizate pentru agricultură sustenabilă. În bucătăria ei ne prepară gem de caise cu şofran şi miere, care merge perfect cu brânza...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...

  • Găteşte italieneşte cu Luca

    În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Puţini oameni refuză un desert, mai ales unul italian. De la biscuiţi la prăjitură cu espresso, Silvia reinventează reţete clasice...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E10
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Rețete din toată lumea

    În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...