-
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E7De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Și mai multă culoare în farfurie
Păi am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete . Sunt mii de site uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Pentru ca am făcut o instagramaibilă și cool. Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei. Enjoy...
-
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Jamie's 30 Minute MealsS1E29Dacă vă place să gătiți și vă așteaptă o familie înfometată la sfârșitul unei zile lungi, invitați-l în bucătărie pe Jamie care vă arată cum să preparați cina în doar treizeci de minute, din ingrediente proaspete care îi vor bucura pe cei dragi. E s ... -
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Jamie's 30 Minute MealsS1E30Dacă vă place să gătiți și vă așteaptă o familie înfometată la sfârșitul unei zile lungi, invitați-l în bucătărie pe Jamie care vă arată cum să preparați cina în doar treizeci de minute, din ingrediente proaspete care îi vor bucura pe cei dragi. E s ... -
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cunoaşte miei Salt Marsh, află cum se cultivă legume neobişnuite şi vizitează o şcoală...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cumpără păstrăv de la o pescărie locală şi construieşte o afumătoare...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E7De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Rețete din toată lumea
În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...
-
Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri
În prima probă, echipele trebuie să prezinte plăcinţele cu mere şi croasante vieneze într-o nouă formă. Trebuie să facă 24 de bucăţi din fiecare în trei ore şi jumătate...
-
Campionatul deserturilor: Africa de Sud
În săptămâna regală, patiserii fac pan du coronne sau pâine regală, tort regina sheba şi capodopere sofisticate numai bune pentru un rege...
-
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Jamie's 30 Minute MealsS1E29Dacă vă place să gătiți și vă așteaptă o familie înfometată la sfârșitul unei zile lungi, invitați-l în bucătărie pe Jamie care vă arată cum să preparați cina în doar treizeci de minute, din ingrediente proaspete care îi vor bucura pe cei dragi. E s ... -
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Jamie's 30 Minute MealsS1E30Dacă vă place să gătiți și vă așteaptă o familie înfometată la sfârșitul unei zile lungi, invitați-l în bucătărie pe Jamie care vă arată cum să preparați cina în doar treizeci de minute, din ingrediente proaspete care îi vor bucura pe cei dragi. E s ... -
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...
-
Rețete din toată lumea
În serialul nostru „Lumea servită pe tavă”, Gerti Kapusi și Róbert Bede pornesc în noi călătorii gastronomice. În fiecare episod ne aduc mai aproape specialitățile culinare ale unor țări, prezentând bucate care se prepară ușor și care pot aduce culoare în bucătăria obișnuită de acasă...
-
Și mai multă culoare în farfurie
Păi am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete . Sunt mii de site uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Pentru ca am făcut o instagramaibilă și cool. Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei. Enjoy...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E8De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri
În prima probă, echipele trebuie să facă 24 de deserturi iluzie şi să păcălească juraţii că sunt hotdogi. Mai trebuie să facă varianta lor a unui desert îndrăgit de Cherish în copilărie, sendviş singaporez de îngheţată, totul în trei ore şi jumătate...
-
Campionatul deserturilor: Africa de Sud
În săptămâna patiseriei, cei patru patiseri rămaşi au de făcut bombe şi copturi complicate ce omagiază ocrotitorul spiritual al copturilor. În proba capodoperei, patiserii fac entremet-uri elaborate cu glazură lucioasă şi macaroane...
-
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Jamie's 30 Minute MealsS1E31Dacă vă place să gătiți și vă așteaptă o familie înfometată la sfârșitul unei zile lungi, invitați-l în bucătărie pe Jamie care vă arată cum să preparați cina în doar treizeci de minute, din ingrediente proaspete care îi vor bucura pe cei dragi. E s ... -
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Jamie's 30 Minute MealsS1E32Dacă vă place să gătiți și vă așteaptă o familie înfometată la sfârșitul unei zile lungi, invitați-l în bucătărie pe Jamie care vă arată cum să preparați cina în doar treizeci de minute, din ingrediente proaspete care îi vor bucura pe cei dragi. E s ... -
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
Și mai multă culoare în farfurie
Păi am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete . Sunt mii de site uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Pentru ca am făcut o instagramaibilă și cool. Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei. Enjoy...
-
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei...
-
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cunoaşte miei Salt Marsh, află cum se cultivă legume neobişnuite şi vizitează o şcoală...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cumpără păstrăv de la o pescărie locală şi construieşte o afumătoare...
-
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...
-
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei...