TV Paprika Program TV 2024-10-26

  • Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană

    Motocicliştii vizitează sudul Franţei, călătorind din Marsilia până-n Catalonia. E o călătorie culinară deosebită, presărată cu edificii istorice şi oameni amabili...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • Culoare in farfurie

    Maestrul-bucătar, Radu Dumitrescu ne prezintă rețete care pot fi preparate cu ușurință și de către noi, în propria bucătărie. În emisiunea dedicată elementelor de bază ale bucătăriei românești, fiecare rețetă are propria poveste și fiecare ingredient istorisește ceva, folosirea lor fiind aproape o artă. Nu există reguli și limite, un ingredient simplu poate schimba complet mâncarea, astfel încât chiar și cele mai obișnuite rețete pot fi excepționale...

  • Regina ciocolatei

    În acest episod dedicat copiilor învăţaţi cum să faceţi acadele de ciocolată, un bogat tort de ciocolată cu bezea, îngheţată cu lamington sau păhărele cu caramel şi ciocolată. Variantele sunt infinite...

  • Deserturile sănătoase ale lui

    Pepe e stăpânul delicateselor sănătoase. El selectează ingredientele sale cu mare grijă și creativitate, pentru ca deserturile sale să fie nu doar mai ușoare, ci și mai delicioase decât alte rețete. Pepe știe că nu orele petrecute fac ca felurile de mâncare dulci sau sărate să fie bune, de aceea el ne învață cum să pregătim într-un mod simplu, cu cât mai puțin efort, un desert cu adevărat delicios și sănătos...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În săptămâna ciocolatei, cei şase patiseri rămaşi au ocazia să prezinte creaţii deosebite cu ciocolată. La proba în stil propriu, patiserii fac sendvişuri de îngheţată cu îngheţată de casă şi fursecuri delicioase...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    Cei cinci patiseri rămaşi dau totul în cele trei probe din săptămâna patiseriei. La proba în stil propriu, patiserii fac cozonac secuiesc, un desert unguresc umplut cu cremă delicioasă. La proba tehnică îi aşteaptă reţeta pentru tartă cu mango, cu aluat fraged, caviar de mango şi decor floral...

  • Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli

    Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom încinge grătarul pentru un ospăţ clasic Orientului Mijlociu. Felul principal include cuburi picante de halloumi cu miere şi ardei iute şi salată fattoush. La desert serveşte prăjitură cu fistic şi portocală, ornată cu felii de portocală...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Deşi preparatele italiene sunt asociate cu carbohidraţii, Silvia ne arată că nu trebuie să facem compromisuri din cauza dietei. Indiferent ce preferaţi, bucatele italiene sunt pentru toţi...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană

    Motocicliştii vizitează Insulele Baleare şi descoperă influenţe britanice, peşte proaspăt minunat şi ingrediente locale deosebite. Şi merg de-a lungul unui drum deosebit...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli

    Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...

  • Regina ciocolatei

    Kirsten vă învaţă să faceţi un impresionant tort de ciocolată cu fructe, iar flanul de ciocolată vă va duce în paradisul ciocolatei. Regina Ciocolatei vă mai arată reţeta ei secretă pentru platoul rom-stafide, care merge de minune cu auriul pain perdu...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    Cei patru patiseri rămaşi fac deserturi rafinate în speranţa calificării în finală. La proba în stil propriu, patiserii fac un desert japonez la modă, gogoşi mochi, dând bazei din făină de orez un decor rafinat...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    Trei patiseri revin în cort pentru marea finală, urmând să aflăm marele câştigător. La proba în stil propriu, ei lucrează cu aluat opărit şi fac paris bresturi cu cremă dulce sau sărată. Juraţii iau decizia cea mare şi acordă trofeul celui mai bun patiser amator al Canadei...

  • Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli

    Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom reinventează o combinaţie clasică, plăcintă şi piure. Vânatul, prunele şi castanele sunt gătite încet în vin roşu şi acoperite cu un capac din foitaj. Ne mai prepară un pireu mătăsos şi cremă de spanac. La desert, avem tartă cu pere, ciocolată şi frangipane...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    În acest episod Silvia ne prezintă reţetele celor mai apreciate pâini italiene. O focaccia atât de bună, încât simţi că serveşti cina în Toscana. Aveţi nevoie doar de ulei de măsline, de oţet balsamic şi de sare şi faceţi aperitivul perfect...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod Jamie ne arată cum să facem o friptură cu garnitură într-un singur vas, ca să nu avem mult de spălat şi o reţetă rapidă pentru paste carbonara cu ce legume aveţi la îndemână. Ne arată două feluri în care să folosim ingrediente gata pregătite pentru a face aperitive sau garnituri deosebite. Două vedete ale gastronomiei orientale ne arată că mirodeniile banale pot transforma mâncăruri oarecare în adevărate delicii...

  • Paste de tot felul

    Occidentul întâlnește Orientul. Bucătarul australiano-italian Adam Swanson pornește într-o expediție pentru a descoperi bucătăria fusion italiano-asiatică. În timpul călătoriei sale, întâlnește bucătari renumiți din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană

    Motocicliştii vizitează Insulele Baleare şi descoperă influenţe britanice, peşte proaspăt minunat şi ingrediente locale deosebite. Şi merg de-a lungul unui drum deosebit...

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Serialul prezintă viața familiei Margó Bódi, cu multe râsete, muzică și, desigur, cu meniuri fantastice. Margó și cumnata sa, Ági, ne povestesc despre viața și tradițiile romilor, captivând prietenii, familia și telespectatorii cu arome autentice...

  • Regina ciocolatei

    Kirsten vă învaţă să faceţi un impresionant tort de ciocolată cu fructe, iar flanul de ciocolată vă va duce în paradisul ciocolatei. Regina Ciocolatei vă mai arată reţeta ei secretă pentru platoul rom-stafide, care merge de minune cu auriul pain perdu...

  • Hairy Bikers: Crăciunul

    Motocicliștii înfometați s-au întors: de data aceasta se apucă de organizarea unui festin familial în stil nordic. Dave și Si simt că de prea mult timp familiile lor nu au mai sărbătorit împreună. Așa că vin cu un plan, în timp ce se delectează cu un sandviș cu bacon și o cană de ceai în locul lor de întâlnire preferat, cafeneaua Hartside din Cumbria. Motocicliștii caută mai întâi locul potrivit pentru gătit și pentru organizarea petrecerii, apoi călătoresc prin Munții Pennine, considerați colo...

  • Culoare in farfurie

    Maestrul-bucătar, Radu Dumitrescu ne prezintă rețete care pot fi preparate cu ușurință și de către noi, în propria bucătărie. În emisiunea dedicată elementelor de bază ale bucătăriei românești, fiecare rețetă are propria poveste și fiecare ingredient istorisește ceva, folosirea lor fiind aproape o artă. Nu există reguli și limite, un ingredient simplu poate schimba complet mâncarea, astfel încât chiar și cele mai obișnuite rețete pot fi excepționale...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Tom reinventează o combinaţie clasică, plăcintă şi piure. Vânatul, prunele şi castanele sunt gătite încet în vin roşu şi acoperite cu un capac din foitaj. Ne mai prepară un pireu mătăsos şi cremă de spanac. La desert, avem tartă cu pere, ciocolată şi frangipane...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    În acest episod Silvia ne prezintă reţetele celor mai apreciate pâini italiene. O focaccia atât de bună, încât simţi că serveşti cina în Toscana. Aveţi nevoie doar de ulei de măsline, de oţet balsamic şi de sare şi faceţi aperitivul perfect...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod Jamie ne arată cum să facem o friptură cu garnitură într-un singur vas, ca să nu avem mult de spălat şi o reţetă rapidă pentru paste carbonara cu ce legume aveţi la îndemână. Ne arată două feluri în care să folosim ingrediente gata pregătite pentru a face aperitive sau garnituri deosebite. Două vedete ale gastronomiei orientale ne arată că mirodeniile banale pot transforma mâncăruri oarecare în adevărate delicii...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...