TV Paprika Program TV 2025-01-25

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod Jamie ne arată cum să facem o friptură cu garnitură într-un singur vas, ca să nu avem mult de spălat şi o reţetă rapidă pentru paste carbonara cu ce legume aveţi la îndemână. Ne arată două feluri în care să folosim ingrediente gata pregătite pentru a face aperitive sau garnituri deosebite. Două vedete ale gastronomiei orientale ne arată că mirodeniile banale pot transforma mâncăruri oarecare în adevărate delicii...

  • Dóra Havas: De la fermă-n farfurie

    În serialul format din zece episoade, Dóra vizitează producători alimentari inovatori din țară care produc produse profesioniste de înaltă calitate. Programul își propune să ne ajute ca nu doar să le luăm pe acestea de pe rafturile magazinelor, ci să aflăm de unde provin ele, cum sunt produse și cultivate de către producătorii lor dedicați. Scopul aventurii noastre rurale este să înțelegem mai bine valoarea adăugată a alimentelor pe care le punem pe masa familiei...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    Deserturi Magice cu Prăjiturela este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor...

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod Jamie ne arată cum să facem o friptură cu garnitură într-un singur vas, ca să nu avem mult de spălat şi o reţetă rapidă pentru paste carbonara cu ce legume aveţi la îndemână. Ne arată două feluri în care să folosim ingrediente gata pregătite pentru a face aperitive sau garnituri deosebite. Două vedete ale gastronomiei orientale ne arată că mirodeniile banale pot transforma mâncăruri oarecare în adevărate delicii...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Doar pentru carnivori

    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry: Am gătit pentru voi

    Mary Berry descoperă comorile coastei Jurassic, cunoaşte pasionaţi de istorie şi oameni care creează ingrediente pentru a-i asigura viitorul şi ne arată propriile reţete deosebite...

  • Tom Kerridge: Prânzul de duminică

    Tom Kerridge serveşte peşte cu cartofi prăjiţi la prânzul de dumincă, dar ceva deosebit. Frumosul somon copt în unt e servit alături de creveţi cu usturoi, chipsuri şi legume. La desert avem un tort mocha, cu cremă de alune...

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • Dóra Havas: De la fermă-n farfurie

    În serialul format din zece episoade, Dóra vizitează producători alimentari inovatori din țară care produc produse profesioniste de înaltă calitate. Programul își propune să ne ajute ca nu doar să le luăm pe acestea de pe rafturile magazinelor, ci să aflăm de unde provin ele, cum sunt produse și cultivate de către producătorii lor dedicați. Scopul aventurii noastre rurale este să înțelegem mai bine valoarea adăugată a alimentelor pe care le punem pe masa familiei...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Nárad este cunoscută pentru comunitatea sa și pentru plantele cultivate de localnici. De data aceasta, Gabo a ales ingrediente de la ferma Dream Farm. Aceasta nu folosește îngrășăminte chimice și nici chimicale. Cadrul pentru gătit este pensiunea pitorească, în care și proprietarul participă la crearea unor salate gustoase din legumele proaspete de la Dream Farm, cu ficat de gâscă...

  • Doar pentru carnivori

    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry: Am gătit pentru voi

    Mary Berry merge la festivalul Wilderness, unde mâncarea bună este vedeta şi ne arată bucate care ne aduc ospăţul acasă...

  • Tom Kerridge: Prânzul de duminică

    Nimic nu se compară cu friptura de porc, cu şorici crocant. Tom serveşte friptura lui cu sos de mere şi o colorată salsa verde. Ne arată cum să facem cartofi copţi şi are o metodă ingenioasă pentru a găti varza creaţă. Meniul e completat de o tartă cu afine şi migdale...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod, reţetele lui Jamie evidenţiază importanţa congelatorului şi a ingredientelor obişnuite, folosind peşte congelat pentru rapiditate. Economiseşte timp şi bani şi face o gustare super rapidă, care pune în valoare legumele congelate. Ne mai arată două preparate săţioase care duc ingredientele banale la un nou nivel. Şi i se alătură mentorul lui, legendarul bucătar italian Gennaro Contaldo, care face gnocchi de casă din doar cinci ingrediente...

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...

  • Mary Berry: Am gătit pentru voi

    Mary Berry merge la festivalul Wilderness, unde mâncarea bună este vedeta şi ne arată bucate care ne aduc ospăţul acasă...

  • Tom Kerridge: Prânzul de duminică

    Nimic nu se compară cu friptura de porc, cu şorici crocant. Tom serveşte friptura lui cu sos de mere şi o colorată salsa verde. Ne arată cum să facem cartofi copţi şi are o metodă ingenioasă pentru a găti varza creaţă. Meniul e completat de o tartă cu afine şi migdale...

  • Doar pentru carnivori

    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...

  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • Bunătăți din legume

    În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...

  • Dóra Havas: De la fermă-n farfurie

    În serialul format din zece episoade, Dóra vizitează producători alimentari inovatori din țară care produc produse profesioniste de înaltă calitate. Programul își propune să ne ajute ca nu doar să le luăm pe acestea de pe rafturile magazinelor, ci să aflăm de unde provin ele, cum sunt produse și cultivate de către producătorii lor dedicați. Scopul aventurii noastre rurale este să înțelegem mai bine valoarea adăugată a alimentelor pe care le punem pe masa familiei...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Nárad este cunoscută pentru comunitatea sa și pentru plantele cultivate de localnici. De data aceasta, Gabo a ales ingrediente de la ferma Dream Farm. Aceasta nu folosește îngrășăminte chimice și nici chimicale. Cadrul pentru gătit este pensiunea pitorească, în care și proprietarul participă la crearea unor salate gustoase din legumele proaspete de la Dream Farm, cu ficat de gâscă...

  • Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli

    Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria rom...

  • Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

    În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condi...

  • Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

    În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condi...