-
Jamie Oliver: Anotimpuri
La debut de toamnă, Jamie găteşte farfalle cu varză creaţă, un minunat burger vegetarian cu porumb fript la grătar şi o supă de ceapă cu brânză. Din ultimele roşii face o galetă de roşii cu verdeţuri...
-
Dóra Havas: De la fermă-n farfurie
În continuarea sezonului 2022, Dóra Havas revine în lumea legumelor și fructelor proaspete și a ingredientelor de calitate: îi vizitează pe producătorii care își practică meseria cu maximă dragoste și respect. Vom cunoaște locurile, marfa, spiritul de muncă, iar apoi vom găti împreună din ingrediente locale selectate după criterii ecologice, punând accent pe valorile locale...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Astăzi Pepa vizitează Ferma Jednorožec care funcționează în zona carstică a Cehiei. Această fermă având suprafața de 40 hectare este printre pionierii agriculturii susținute de comunitate și ai creșterii ecologice a păsărilor. Pepa află cum funcționează sistemul participărilor ecologice, dar va aborda și motivele pentru care găina uneori depune ouă în afara cotețului. La sfârșitul vizitei, Pepa prepară ghiveci de legume cu ouă...
-
Bunătăți din legume
În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Nigella zi de zi
Nigella ne arată tortul ei preferat, un desert divin, cu ciocolată şi unt de arahide, care poate elimina dubiile oricui. Apoi face un minunat şi colorat preparat din legume şi bulgur condimentat, mâncare potrivită pentru vegetarienii şi veganii care vor ceva gustos cu efort minimum. Nigella are o noutate în cutia cu lemn-dulce, noutate cu care prepară un sos pentru cheesecake-ul basc...
-
Copturile simple ale Nadiyei
În al treilea episod, Nadiya ne arată fripturile ei preferate, care pot fi făcute în orice zi a săptămânii. Nadiya ne arată un preparat britanic în varianta ei...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Jamie Oliver: Anotimpuri
La debut de toamnă, Jamie găteşte farfalle cu varză creaţă, un minunat burger vegetarian cu porumb fript la grătar şi o supă de ceapă cu brânză. Din ultimele roşii face o galetă de roşii cu verdeţuri...
-
Bunătăți din legume
În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...
-
Doar pentru carnivori
Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...
-
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică
Tom reinventează o combinaţie clasică, plăcintă şi piure. Vânatul, prunele şi castanele sunt gătite încet în vin roşu şi acoperite cu un capac din foitaj. Ne mai prepară un pireu mătăsos şi cremă de spanac. La desert, avem tartă cu pere, ciocolată şi frangipane...
-
Nigella zi de zi
Nigella ne arată tortul ei preferat, un desert divin, cu ciocolată şi unt de arahide, care poate elimina dubiile oricui. Apoi face un minunat şi colorat preparat din legume şi bulgur condimentat, mâncare potrivită pentru vegetarienii şi veganii care vor ceva gustos cu efort minimum. Nigella are o noutate în cutia cu lemn-dulce, noutate cu care prepară un sos pentru cheesecake-ul basc...
-
Copturile simple ale Nadiyei
În al treilea episod, Nadiya ne arată fripturile ei preferate, care pot fi făcute în orice zi a săptămânii. Nadiya ne arată un preparat britanic în varianta ei...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Dóra Havas: De la fermă-n farfurie
În continuarea sezonului 2022, Dóra Havas revine în lumea legumelor și fructelor proaspete și a ingredientelor de calitate: îi vizitează pe producătorii care își practică meseria cu maximă dragoste și respect. Vom cunoaște locurile, marfa, spiritul de muncă, iar apoi vom găti împreună din ingrediente locale selectate după criterii ecologice, punând accent pe valorile locale...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Destinația de astăzi a lui Pepa este fabrica de bere TVARG, care se mândrește atât cu o bere artizanală excepțională, cât și cu prepararea tradițională a brânzei de Olomouc. Pepa urmărește procesul de producție al renumitelor brânzeturi cu mirosuri extrem de intense – inclusiv zdrobirea brânzei – și gustă diferitele variante ale brânzei de Olomouc. Care va fi cea câștigătoare: cu chimen, cu paprika sau cu condimente uscate...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E1Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică
Meniul chinezesc al lui Tom include raţă crocantă şi un sos delicios de prune. Ne mai serveşte tăiţei prăjiţi şi salată de pepene. Ospăţul e completat de frigănele cu banane şi limetă şi îngheţată de cocos...
-
Jamie Oliver: Anotimpuri
Continuând să celebreze toamna, Jamie face pireu de vinete cu pui fript. Coace feta cu ierburi şi salată de smochine cu turte. Apoi face o tocană mediteraneeană şi tartă tatin de pere...
-
Nigella zi de zi
O veche carte de bucate o inspiră pe Nigella să evidenţieze baconul mărilor, anşoa, din care face un elixir pentru friptură şi cicoare crocantă. Nigella ne mai oferă un cocktail cu flori de lămâi, zeamă de lămâie şi soc, sursa de inspiraţie a budincii ei de lămâie cu soc...
-
Copturile simple ale Nadiyei
În al patrulea episod al noii serii, cu ajutorul lui Maryam, fiica ei, Nadiya ne arată copturi delicioase şi simplu de făcut. Nadiya şi Maryam, care adoră batoanele de ovăz, ne arată reţeta îndrăgită de familia lor...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică
Meniul chinezesc al lui Tom include raţă crocantă şi un sos delicios de prune. Ne mai serveşte tăiţei prăjiţi şi salată de pepene. Ospăţul e completat de frigănele cu banane şi limetă şi îngheţată de cocos...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E1Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Bunătăți din legume
În întreaga lume gastronomia se reorientează către reducerea consumului de carne și creșterea aportului de legume. Cel mai bine protejăm mediul înconjurător și sănătatea noastră atunci când mâncăm sezonal, în stil verde. Bucătăriile internaționale ne pot oferi numeroase idei și inspirații pe care le putem adapta cu puțină creativitate în alimentația noastră zilnică. Vă vom arăta că din legume putem prepara mâncăruri atât de diverse și gustoase încât nici cei mai mari iubitori de carne nu vor ob...
-
Dóra Havas: De la fermă-n farfurie
În continuarea sezonului 2022, Dóra Havas revine în lumea legumelor și fructelor proaspete și a ingredientelor de calitate: îi vizitează pe producătorii care își practică meseria cu maximă dragoste și respect. Vom cunoaște locurile, marfa, spiritul de muncă, iar apoi vom găti împreună din ingrediente locale selectate după criterii ecologice, punând accent pe valorile locale...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Destinația de astăzi a lui Pepa este fabrica de bere TVARG, care se mândrește atât cu o bere artizanală excepțională, cât și cu prepararea tradițională a brânzei de Olomouc. Pepa urmărește procesul de producție al renumitelor brânzeturi cu mirosuri extrem de intense – inclusiv zdrobirea brânzei – și gustă diferitele variante ale brânzei de Olomouc. Care va fi cea câștigătoare: cu chimen, cu paprika sau cu condimente uscate...
-
Rețetele fericirii
În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...
-
Antonio și Michael în bucătărie
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...
-
Antonio și Michael în bucătărie
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...