-
Jamie Oliver: Anotimpuri
La final de toamnă, Jamie face tagliatelle cu dovleac. Apoi serveşte un curry din ciuperci la cutie şi remoulade de ţelină cu mezeluri. La final, ne arată o tartă de mure, finalul perfect pentru o zi rece de toamnă...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Pepa face o excursie în orașul Mělník, unde vizitează Crama Trejbal. În cramele locale, procedurile tradiționale se combină cu metodele inovatoare ale vinificației, iar rezultatele sunt băuturile unice ale enologilor. Gazda Tomáš Trejbal îi arată lui Pepa vița de vie, îi explică procesul de fabricare a vinului și îi prezintă conceptul cramei experimentale...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Nigella zi de zi
La apropierea iernii, Nigella creează reţete care să ne ajute să învingem frigul. Reţeta bunicii Nigellei pentru cremă de caramel e baza unui desert elegant. Nigella găseşte apoi pastele perfecte pentru un sos picant făcut cu 'nduja şi varză neagră...
-
Copturile simple ale Nadiyei
În al cincilea episod al noii serii, Nadiya ne arată preparate ideale pentru micul-dejun, pe care să le savurăm cu efort minim. Fireşte că toate reţetele sunt simple şi includ folosirea cuptorului...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Jamie Oliver: Anotimpuri
La final de toamnă, Jamie face tagliatelle cu dovleac. Apoi serveşte un curry din ciuperci la cutie şi remoulade de ţelină cu mezeluri. La final, ne arată o tartă de mure, finalul perfect pentru o zi rece de toamnă...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Gardenbio, oaza verde din Hideaga, ne invită să descoperim gustul autentic al legumelor proaspete, cultivate cu grijă și respect pentru natură. Prin metode de grădinărit bio-intensiv, fiecare plantă poartă amprenta muncii și pasiunii echipei. De la fermă direct în farfuria noastră, pentru o experiență culinară sănătoasă și gustoasă...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E2Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică
Tom servește fiecărui musafir un pui întreg, cu usturoi, ierburi și lămâie. Cartofii cu tot cu coajă și salata panzanella completează felul principal. La desert avem pandişpan victoria cu cremă de fructul-pasiunii...
-
Nigella zi de zi
La apropierea iernii, Nigella creează reţete care să ne ajute să învingem frigul. Reţeta bunicii Nigellei pentru cremă de caramel e baza unui desert elegant. Nigella găseşte apoi pastele perfecte pentru un sos picant făcut cu 'nduja şi varză neagră...
-
Copturile simple ale Nadiyei
În al cincilea episod al noii serii, Nadiya ne arată preparate ideale pentru micul-dejun, pe care să le savurăm cu efort minim. Fireşte că toate reţetele sunt simple şi includ folosirea cuptorului...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Călătoria lui Pepa duce de data aceasta la Ferma True Shiitake, unde vrea să afle secretele cultivării unor ciuperci shiitake aromate și sănătoase. Ce caută ciupercile japoneze în Cehia? Cum se produc ciupercile pe trunchiul de copac? Pepa află de ce sunt ciupercile shiitake atât de deosebite, beneficiile acestora pentru sănătate și gustul lor în ciorba de cheă kulajda și în mâncarea de orz denumită kroupeto...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E3Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică
Vedeta festinului franţuzesc al lui Tom este bouillabaisse-ul, o supă bogată de peşte servită cu biban, barbun vărgat, fructe de mare şi ulei de creveţi. La desert avem profiteroluri umplute cu cremă de pralină şi acoperite cu sos de ciocolată...
-
Jamie Oliver: Anotimpuri
Jamie pregăteşte un meniu splendid pentru masa de Crăciun, începând cu pacheţele de filo cu multă brânză şi sos de merişoare, continuând cu lazane de conopidă, chebapuri de rădăcinoase şi budincă de caramel...
-
Nigella zi de zi
Reţetele clasice trebuie schimbate? Nigella combină macaroanele cu brânză cu crab. Dacă nu vă mulţumeşte brânza topită, Nigella ne oferă fursecuri-comoară cu ciocolată şi pui cu orzo, un preparat simplu, menit să ofere linişte şi bucurie...
-
Copturile simple ale Nadiyei
În ultimul episod al seriei, Nadiya ne arată copturile ei pentru ocazii speciale, pe care, la cât de simple sunt, veţi dori să le faceţi zilnic. Ocaziile speciale au devenit mai simple. Nadiya începe cu un preparat îndrăgit de toţi, inspirat de călătoria ei în New Orleans...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică
Vedeta festinului franţuzesc al lui Tom este bouillabaisse-ul, o supă bogată de peşte servită cu biban, barbun vărgat, fructe de mare şi ulei de creveţi. La desert avem profiteroluri umplute cu cremă de pralină şi acoperite cu sos de ciocolată...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E3Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Gardenbio, oaza verde din Hideaga, ne invită să descoperim gustul autentic al legumelor proaspete, cultivate cu grijă și respect pentru natură. Prin metode de grădinărit bio-intensiv, fiecare plantă poartă amprenta muncii și pasiunii echipei. De la fermă direct în farfuria noastră, pentru o experiență culinară sănătoasă și gustoasă...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie cu Pepa
Călătoria lui Pepa duce de data aceasta la Ferma True Shiitake, unde vrea să afle secretele cultivării unor ciuperci shiitake aromate și sănătoase. Ce caută ciupercile japoneze în Cehia? Cum se produc ciupercile pe trunchiul de copac? Pepa află de ce sunt ciupercile shiitake atât de deosebite, beneficiile acestora pentru sănătate și gustul lor în ciorba de cheă kulajda și în mâncarea de orz denumită kroupeto...
-
Rețetele fericirii
În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...
-
Antonio și Michael în bucătărie
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...
-
Antonio și Michael în bucătărie
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...