TV Paprika Program TV 2025-03-08

  • Jamie Oliver: Anotimpuri

    Jamie pregăteşte un meniu splendid pentru masa de Crăciun, începând cu pacheţele de filo cu multă brânză şi sos de merişoare, continuând cu lazane de conopidă, chebapuri de rădăcinoase şi budincă de caramel...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • De la fermă în farfurie cu Pepa

    Călătoria lui Pepa duce de data aceasta la Ferma True Shiitake, unde vrea să afle secretele cultivării unor ciuperci shiitake aromate și sănătoase. Ce caută ciupercile japoneze în Cehia? Cum se produc ciupercile pe trunchiul de copac? Pepa află de ce sunt ciupercile shiitake atât de deosebite, beneficiile acestora pentru sănătate și gustul lor în ciorba de cheă kulajda și în mâncarea de orz denumită kroupeto...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    Gardenbio, oaza verde din Hideaga, ne invită să descoperim gustul autentic al legumelor proaspete, cultivate cu grijă și respect pentru natură. Prin metode de grădinărit bio-intensiv, fiecare plantă poartă amprenta muncii și pasiunii echipei. De la fermă direct în farfuria noastră, pentru o experiență culinară sănătoasă și gustoasă...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • Nigella zi de zi

    Reţetele clasice trebuie schimbate? Nigella combină macaroanele cu brânză cu crab. Dacă nu vă mulţumeşte brânza topită, Nigella ne oferă fursecuri-comoară cu ciocolată şi pui cu orzo, un preparat simplu, menit să ofere linişte şi bucurie...

  • Copturile simple ale Nadiyei

    În ultimul episod al seriei, Nadiya ne arată copturile ei pentru ocazii speciale, pe care, la cât de simple sunt, veţi dori să le faceţi zilnic. Ocaziile speciale au devenit mai simple. Nadiya începe cu un preparat îndrăgit de toţi, inspirat de călătoria ei în New Orleans...

  • Tareq Taylor: Arome scandinave

    Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...

  • Tareq Taylor: Arome scandinave

    Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...

  • Jamie Oliver: Anotimpuri

    Jamie pregăteşte un meniu splendid pentru masa de Crăciun, începând cu pacheţele de filo cu multă brânză şi sos de merişoare, continuând cu lazane de conopidă, chebapuri de rădăcinoase şi budincă de caramel...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    În cadrul acestui episod vom explora conceptul inovator al Păstrăvăriei Albota, cu accent pe lanțul alimentar scurt. Vom urmări parcursul păstrăvului, de la creșterea în apele cristaline ale păstrăvăriei până la transformarea sa într-un deliciu culinar servit în restaurantul fermei. O poveste despre prospețime, calitate și gust autentic...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E3
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...

  • Tom Kerridge: Din nou la prânzul de duminică

    Vedeta festinului franţuzesc al lui Tom este bouillabaisse-ul, o supă bogată de peşte servită cu biban, barbun vărgat, fructe de mare şi ulei de creveţi. La desert avem profiteroluri umplute cu cremă de pralină şi acoperite cu sos de ciocolată...

  • Nigella zi de zi

    Reţetele clasice trebuie schimbate? Nigella combină macaroanele cu brânză cu crab. Dacă nu vă mulţumeşte brânza topită, Nigella ne oferă fursecuri-comoară cu ciocolată şi pui cu orzo, un preparat simplu, menit să ofere linişte şi bucurie...

  • Copturile simple ale Nadiyei

    În ultimul episod al seriei, Nadiya ne arată copturile ei pentru ocazii speciale, pe care, la cât de simple sunt, veţi dori să le faceţi zilnic. Ocaziile speciale au devenit mai simple. Nadiya începe cu un preparat îndrăgit de toţi, inspirat de călătoria ei în New Orleans...

  • Tareq Taylor: Arome scandinave

    Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...

  • Tareq Taylor: Arome scandinave

    Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. Tareq cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E4
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge în Scoţia cu restaurantul lui mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe din nordul ţării, pe splendida Insulă Mull, unde caută midii. Vizitează cea mai mare fermă de midii din Regat, în Inverlussa. Apoi găteşte midii în bere pentru echipa care l-a ajutat...

  • Jamie Oliver: Anotimpuri

    Pentru masa de Crăciun a familiei, Jamie pregăteşte pate de păstrăv afumat, înlocuieşte curcanul cu porchetta cu rădăcinoase şi cei mai buni cartofi copţi şi serveşte varză de Bruxelles cu castane şi pavlova cu pere poşate în vin fiert...

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond ajunge la impresionantul palat Hampton. În umbra impunătorului palat el găseşte minunatele grădini îngrădite şi discută cu Hilary, cea care le administrează, ea vorbindu-i despre fascinanta istorie a acelor meleaguri...

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată...

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge în Scoţia cu restaurantul lui mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe din nordul ţării, pe splendida Insulă Mull, unde caută midii. Vizitează cea mai mare fermă de midii din Regat, în Inverlussa. Apoi găteşte midii în bere pentru echipa care l-a ajutat...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E4
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    În cadrul acestui episod vom explora conceptul inovator al Păstrăvăriei Albota, cu accent pe lanțul alimentar scurt. Vom urmări parcursul păstrăvului, de la creșterea în apele cristaline ale păstrăvăriei până la transformarea sa într-un deliciu culinar servit în restaurantul fermei. O poveste despre prospețime, calitate și gust autentic...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • Rețetele fericirii

    În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...

  • Antonio și Michael în bucătărie

    Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...