TV Paprika Program TV 2025-03-13

  • Silvia: Bucătăria italiană

    În acest episod Silvia ne prezintă reţetele celor mai apreciate pâini italiene. O focaccia atât de bună, încât simţi că serveşti cina în Toscana. Aveţi nevoie doar de ulei de măsline, de oţet balsamic şi de sare şi faceţi aperitivul perfect...

  • Campionatul deserturilor: Africa de Sud

    În săptămâna regală, patiserii fac pan du coronne sau pâine regală, tort regina sheba şi capodopere sofisticate numai bune pentru un rege...

  • Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune

    GREAT BRITISH BAKE OFF
    Emisiuni | 2010 | culinar
    Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune
    Mary Berry, Paul Hollywood, Mel Giedroyc, Sue Perkins

    S11E3
    Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii com ...
  • Mâncare pentru suflet

    În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    În acest episod Silvia ne prezintă reţetele celor mai apreciate pâini italiene. O focaccia atât de bună, încât simţi că serveşti cina în Toscana. Aveţi nevoie doar de ulei de măsline, de oţet balsamic şi de sare şi faceţi aperitivul perfect...

  • Lumea lui Chuck

    Chuck e întâmpinat de celebrul orizont al Hong Kongului. E pregătit să guste preparatele legendare care fac din acest oraş o atracţie culinară. Peste 70% din Hong Kong e reprezentat de munţi şi de parcuri naţionale. Vârful Victoria, 552 m, e cel mai înalt punct al insulei. Chuck se întâlneşte cu Ashley Pang la o drumeţie şi savurează priveliştile superbe cu metropola...

  • Marcus Wareing: Provenţa

    Avem multe lucruri în comun cu vecinii francezi, pasiunea pentru rugbi, culorile steagurilor, iubirea pentru câini. Dar nu avem mereu gusturi culinare comune (mă refer la melci). Dar cu toţii iubim mult o anumită carne, prezentă în nenumărate preparate delicioase: puiul...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune

    GREAT BRITISH BAKE OFF
    Emisiuni | 2010 | culinar
    Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune
    Mary Berry, Paul Hollywood, Mel Giedroyc, Sue Perkins

    S11E3
    Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii com ...
  • Campionatul deserturilor: Africa de Sud

    În săptămâna regală, patiserii fac pan du coronne sau pâine regală, tort regina sheba şi capodopere sofisticate numai bune pentru un rege...

  • James Martin: Aventură în Spania

    James vizitează La Rioja, regiunea viticolă a Spaniei, și explorează o pivniță lungă de 1,6 km.Mănâncă tapasuri în capitala regiunii, Longrono. Apoi vizitează un restaurant cu o stea Michelin dintr-un oraș mic și o bogată grădină comunală. James gătește prepeliță, tapasuri,tomotada și praz...

  • Mâncare pentru suflet

    În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...

  • Marcus Wareing: Provenţa

    Un anumit aliment este îndrăgit în toată lumea. Deşi totul a început de la boabele de cacao din America de Sud, elveţienii, belgienii şi, desigur, francezii au transformat-o în ingredientul adorat de toţi. Dar Marcus apreciază clasica ciocolată britanică. Oare francezii îi pot convinge că ei ştiu mai bine...

  • Lumea lui Chuck

    Japonia chiar este atemporală, un loc în care tradiţia e îmbinată cu modernismul într-un mod foarte natural. Japonia este un lung arhipelag vulcanic. Două treimi din relieful ei e muntos şi izvoarele termale sunt prin tot locul. Iarna, ţara e acoperită de zăpadă şi devine un paradis pentru schiori. Chuck merge în Valea Hakuba, o staţiune japoneză de schi...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Aperitive, feluri principale, băuturi, deserturi. Silvia ne oferă un ghid pentru un adevărat festin mediteraneean. Că vreţi o gustare delicioasă sau un desert, Silvia vă sare în ajutor...

  • James Martin: Aventură în Spania

    La Bilbao, James vizitează o imensă piață acoperită, merge cu funicularul la un restaurant faimos, află cum se face la carolina și descoperă o vinărie specială. Gătește cod, arancini cu cerneală de calmar, cheesecake de inspirație bască și fructe de mare pe un vas...

  • Campionatul deserturilor: Africa de Sud

    În săptămâna patiseriei, cei patru patiseri rămaşi au de făcut bombe şi copturi complicate ce omagiază ocrotitorul spiritual al copturilor. În proba capodoperei, patiserii fac entremet-uri elaborate cu glazură lucioasă şi macaroane...

  • Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune

    GREAT BRITISH BAKE OFF
    Emisiuni | 2010 | culinar
    Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune
    Mary Berry, Paul Hollywood, Mel Giedroyc, Sue Perkins

    S11E4
    Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii com ...
  • Marcus Wareing: Provenţa

    Un anumit aliment este îndrăgit în toată lumea. Deşi totul a început de la boabele de cacao din America de Sud, elveţienii, belgienii şi, desigur, francezii au transformat-o în ingredientul adorat de toţi. Dar Marcus apreciază clasica ciocolată britanică. Oare francezii îi pot convinge că ei ştiu mai bine...

  • Lumea lui Chuck

    Japonia chiar este atemporală, un loc în care tradiţia e îmbinată cu modernismul într-un mod foarte natural. Japonia este un lung arhipelag vulcanic. Două treimi din relieful ei e muntos şi izvoarele termale sunt prin tot locul. Iarna, ţara e acoperită de zăpadă şi devine un paradis pentru schiori. Chuck merge în Valea Hakuba, o staţiune japoneză de schi...

  • James Martin: Aventură în Spania

    La Bilbao, James vizitează o imensă piață acoperită, merge cu funicularul la un restaurant faimos, află cum se face la carolina și descoperă o vinărie specială. Gătește cod, arancini cu cerneală de calmar, cheesecake de inspirație bască și fructe de mare pe un vas...

  • Mâncare pentru suflet

    În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...

  • John și Lisa: Acasă, în bucătărie

    Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...