-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
În inima naturii, la Oituz, descoperim alături de doamna Janka că cea mai veche fermă e chiar pădurea. Împreună, culegem darurile sezonului, transformându-le în preparate delicioase și sănătoase. Un echilibru perfect între om și natură...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley explorează sudul Maltei, începând cu pitorescul port Marsaxlokk, unde pescarul Joe îi prezintă târgul de peşte...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond ajunge în nordul Scoţiei, la maiestuosul castel Mey, fosta reşedinţă a Reginei-mamă Elisabeta, castel acum preţuit de Regele Charles al III-lea. În grădina îngrădită, Raymond discută cu grădinarul-şef Chris şi află istoria grădinii şi cum să cultivi legume în aşa condiţii dificile...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
În episodul de azi, Justine ajunge în piaţa animată din Dijon, face apreciatele ei clătite cu măr şi află cum se face muştarul. Punctul culminant? Friptura cu cartofi prăjiţi...
-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Explorează universul gusturilor la Castelul Bethlen Haller. De la podgoriile întinse până la grădina bio, fiecare colț al domeniului respiră autenticitate. Conceptul „de la fermă la farfurie” este adus la viață prin preparate culinare rafinate, create cu ingrediente proaspete, cultivate cu grijă...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E5Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de p...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Penini cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Peninii de Nord, unde caută vită britanică. Ajunge la o fermă şi e nevoit să ajute văcarii să aducă vitele de pe câmp...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley explorează sudul Maltei, începând cu pitorescul port Marsaxlokk, unde pescarul Joe îi prezintă târgul de peşte...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond ajunge în nordul Scoţiei, la maiestuosul castel Mey, fosta reşedinţă a Reginei-mamă Elisabeta, castel acum preţuit de Regele Charles al III-lea. În grădina îngrădită, Raymond discută cu grădinarul-şef Chris şi află istoria grădinii şi cum să cultivi legume în aşa condiţii dificile...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
În episodul de azi, Justine ajunge în piaţa animată din Dijon, face apreciatele ei clătite cu măr şi află cum se face muştarul. Punctul culminant? Friptura cu cartofi prăjiţi...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E6Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Kent şi Cambridgeshire cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Cambridgeshire, unde caută sfeclă. Merge la una dintre cele mai mari ferme din ţară ca să vadă de câtă muncă e nevoie ca legumele să ne ajungă în farfurie. Apoi face o salată de sfeclă cu orz perlat...
-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley continuă aventura în centrul Maltei, unde admiră anticul oraş Mdina. După un tur al oraşului, Ainsley opreşte la un restaurant cu o istorie impresionantă şi o privelişte minunată...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond ajunge în zona Ayrshire şi vizitează splendida Casă Dumfries. El vizitează vasta zonă şi se întâlneşte cu grădinarul-şef Melissa, care-i dă detalii despre impunătoarea grădină...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
E imposibil să traversezi Burgundia fără să bei vin, aşa că Justine face gourmandise cu vin. Ea vizitează Maison Lobies şi află de nişte comori locale. Iar maestrul Leo face un aperitiv magic pe barcă...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Kent şi Cambridgeshire cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Cambridgeshire, unde caută sfeclă. Merge la una dintre cele mai mari ferme din ţară ca să vadă de câtă muncă e nevoie ca legumele să ne ajungă în farfurie. Apoi face o salată de sfeclă cu orz perlat...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E6Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Explorează universul gusturilor la Castelul Bethlen Haller. De la podgoriile întinse până la grădina bio, fiecare colț al domeniului respiră autenticitate. Conceptul „de la fermă la farfurie” este adus la viață prin preparate culinare rafinate, create cu ingrediente proaspete, cultivate cu grijă...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
Rețetele fericirii
În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei întinse.Reţeta este simplă: Antonio Passarelli şi Irina Mohora vor fi gazde primitoare şi vă vor însoţi pe parcursul celor 10 emisiuni. Aşa cum mirosul de placinte te face să te gandeşti la copilărie şi la casa buncilor de la ţară, aşa mâncărurile pregătite de cei doi vă vor da o anumită stare de spirit, vor reda amintiri frumoase, evenimente şi oa...
-
Antonio și Michael în bucătărie
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...
-
Antonio și Michael în bucătărie
Antonio Passarelli, bucătarul binecunoscut telespectatorilor TV Paprika, are un nou partener: Michael, fiul său. Urmând calea tatălui său, după mulți ani de călătorii, studii și experiență în Europa, acesta se întoarce în România pentru a-și fructifica cunoștințele.Emisiunea lor comună este o dovadă vie a faptului că pozițiile generațiilor diferite sunt perfect compatibile. Pe lângă relația de tată-fiu, obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și di...