-
Silvia: Bucătăria italiană
Puţini oameni refuză un desert, mai ales unul italian. De la biscuiţi la prăjitură cu espresso, Silvia reinventează reţete clasice...
-
Campionatul deserturilor: Africa de Sud
Cei trei patiseri luptă pentru titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. În prima probă, Siba şi Paul le cer să facă 24 de petit foururi glazurate, cu arome sud-africane. La proba tehnică, patiserii sunt luaţi pe nepregătite şi apoi au cinci ore la dispoziţie ca să facă o sculptură mare, aceasta fiind ultima ocazie să îi impresioneze pe juraţi...
-
Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune
GREAT BRITISH BAKE OFFS11E5Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii com ... -
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...
-
Silvia: Bucătăria italiană
Puţini oameni refuză un desert, mai ales unul italian. De la biscuiţi la prăjitură cu espresso, Silvia reinventează reţete clasice...
-
Lumea lui Chuck
Taiwanul face parte din China, dar are propria identitate culinară. Chuck află cum se fac tăieţeii folosindu-şi tot corpul. Si Fu, maestrul tăieţeilor, îi prepară lui Chuck versiunea asiatică a spaghetelor cu chiftele. Chuck vizitează regiunea Maokong, renumită pentru vastele plantaţii de ceai...
-
Marcus Wareing: Provenţa
În materie de preparate naţionale, francezii şi britanicii au abordări diferite. Dar ambele popoare adoră peştele. În 45% dintre gospodăriile franceze se consumă peşte cel puţin o dată pe săptămână. Marcus vrea să afle ce peşti le plac şi dacă există preparate care rivalizează cu peştele prăjit cu cartofi prăjiţi...
-
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei c...
-
Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune
GREAT BRITISH BAKE OFFS11E5Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii com ... -
Campionatul deserturilor: Africa de Sud
Cei trei patiseri luptă pentru titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. În prima probă, Siba şi Paul le cer să facă 24 de petit foururi glazurate, cu arome sud-africane. La proba tehnică, patiserii sunt luaţi pe nepregătite şi apoi au cinci ore la dispoziţie ca să facă o sculptură mare, aceasta fiind ultima ocazie să îi impresioneze pe juraţi...
-
James Martin: Aventură în Spania
În Asturia, James cunoaște o familie care trăiește izolat, gustă tocană fabada și brânză urbiesși vizitează un restaurant faimos pentru sardinele servite. Gătește un sendviș cu friptură, pancetta și midii în vin roșu, budincă de orez și sardine cu ardei padron...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E1De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Marcus Wareing: Provenţa
Există multă mâncare minunată în Provenţa, dar un anumit ingredient stârneşte un entuziasm aparte, vita. Britanicii sunt renumiţi pentru vita lor, dar Marcus trebuie să se aştepte la cu totul altceva în această parte a Franţei...
-
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă...
-
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...
-
Silvia: Bucătăria italiană
Cum vremea se răceşte treptat, omul are nevoie de o masă consistentă. Silvia a ales preparatele ideale pentru perioada dintre anotimpuri sau pentru pofticioşi...
-
James Martin: Aventură în Spania
James vizitează Santiago De Compostela, cunoaște pelerini, explorează piața locală, încearcă lamprete, merge la o patiserie pentru a gusta tarta santiago și face un tur cu barca la un muzeude midii. Gătește fructe de mare, friptură t-bone, empanade și orez cu midii...
-
Campionatul deserturilor - Australia
Atmosfera e animată din nou în cortul de concurs, noii concurenţi luptând pentru titlul de cel mai bun patiser amator al Australiei. În fiecare săptămână, unul va fi patiser-vedetă şi unul va fi eliminat, până când vor rămâne doar trei în marea finală...
-
Campionatul deserturilor - Maeştri în acţiune
GREAT BRITISH BAKE OFFS11E6Mary Berry și Paul Hollywood, cei doi membri al juriului din Maestrul cofetar ocupă locul în cortul care este locația competiției, ca să-i arată concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Primesc aceeiași sarcini ca și adversarii com ... -
Marcus Wareing: Provenţa
Există multă mâncare minunată în Provenţa, dar un anumit ingredient stârneşte un entuziasm aparte, vita. Britanicii sunt renumiţi pentru vita lor, dar Marcus trebuie să se aştepte la cu totul altceva în această parte a Franţei...
-
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă...
-
James Martin: Aventură în Spania
James vizitează Santiago De Compostela, cunoaște pelerini, explorează piața locală, încearcă lamprete, merge la o patiserie pentru a gusta tarta santiago și face un tur cu barca la un muzeude midii. Gătește fructe de mare, friptură t-bone, empanade și orez cu midii...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E1De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...