-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
În căutarea gustului autentic, ajungem la Karpaten Milk. Într-o zonă cu tradiții bogate în prelucrarea laptelui, urmărim fiecare etapă a producției brânzeturilor maturate: de la colectarea laptelui până la maturare. Gustăm brânzeturi cu nume inspirate din peisajul local și descoperim poveștile din spatele fiecărei rețete...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
Sezonul al doilea al emisiunii, similar cu primul, prezintă prăjituri preferate ale Dórei care pot fi preparate și acasă. Printre delicatesele ei, vor găsi ceva pe placul lor atât amatorii, cât și patiserii profesioniști. Serialul format din 16 episoade ne oferă rețete interesante pentru toate evenimentele vieții, de la petreceri cu clătite și aniversări până la bunătăți de preparat pentru călătorie sau prăjituri fără alergeni...
-
Malta lui Ainsley
Ajuns în nordul Maltei, Ainsley urmează traseul Xemxjia, unde-l aşteaptă o repriză de cules cu Keith. Vizitează o livadă de măslini a naşului uleiului de măsline din Malta, Sam Cremona, ca să afle de ce este uleiul de aici atât de special...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond vizitează castelul Hillsborough, cu ale sale grădini, reşedinţa regală din Irlanda de Nord, unde savurează liniştea. El se plimbă prin grădini cu Christine şi află istoria impresionantelor culturi de aici...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Exploraţi Franţa rurală alături de Justine, care savurează minicroasanţi, degustă renumitul vin chablis la Domaine Laroche şi se răsfaţă cu madlene...
-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Pentru iubitorii de carne, Karpaten Meat este o destinație obligatorie. Descoperim tainele cărnii de vită Angus, de la selecția genetică până la prepararea unei fripturi perfecte. O experiență inedită pentru toți cei care apreciază gustul autentic al cărnii de vită...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E7Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Cornwall cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Newlyn, cel mai mare port pescăresc din Anglia, unde caută sardine. Tom ajută la descărcarea vaselor şi la punerea peştilor pe gheaţă, ca să ajungă proaspeţi la piaţă. A doua zi dimineaţă, găteşte sardine cu pâine prăjită pentru echipă...
-
Malta lui Ainsley
Ajuns în nordul Maltei, Ainsley urmează traseul Xemxjia, unde-l aşteaptă o repriză de cules cu Keith. Vizitează o livadă de măslini a naşului uleiului de măsline din Malta, Sam Cremona, ca să afle de ce este uleiul de aici atât de special...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond vizitează castelul Hillsborough, cu ale sale grădini, reşedinţa regală din Irlanda de Nord, unde savurează liniştea. El se plimbă prin grădini cu Christine şi află istoria impresionantelor culturi de aici...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Exploraţi Franţa rurală alături de Justine, care savurează minicroasanţi, degustă renumitul vin chablis la Domaine Laroche şi se răsfaţă cu madlene...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E8Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge pe coasta de est a Scoţiei cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Peterhead, cel mai mare port pentru peşte cu carne albă din ţară, unde caută eglefin. Apoi merge în Buchan Deep, în Marea Nordului, la pescuit cu localnicii. Întors pe uscat, le găteşte băieţilor kedgeree cu eglefin afumat...
-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley ajunge pe idilica insulă Gozo, ultimul pas al aventurii. Aici savurează un picnic maltez alături de Ana. Apoi merge la o fermă de lactate şi îşi încearcă norocul la muls. Apoi încearcă să facă dantelă, insula Gozo fiind renumită pentru dantelele rafinate...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond vizitează o casă foarte specială, Highgrove. Îndrăgita casă a Regelui Charles al III-lea, cu ale sale grădini impresionante, este un loc magic...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Justine savurează o brânză de capră foarte apreciată la Ferme d'Ulteria, face o salată revigorantă şi colaborează cu maestrul Leo pentru a pregăti cina căpitanului în istorica regiune Dordogne...
-
Mary Berry simplifică gătitul
În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge pe coasta de est a Scoţiei cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Peterhead, cel mai mare port pentru peşte cu carne albă din ţară, unde caută eglefin. Apoi merge în Buchan Deep, în Marea Nordului, la pescuit cu localnicii. Întors pe uscat, le găteşte băieţilor kedgeree cu eglefin afumat...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E8Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Pentru iubitorii de carne, Karpaten Meat este o destinație obligatorie. Descoperim tainele cărnii de vită Angus, de la selecția genetică până la prepararea unei fripturi perfecte. O experiență inedită pentru toți cei care apreciază gustul autentic al cărnii de vită...
-
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...
-
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...
-
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...
-
Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...
-
Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...