TV Paprika Program TV 2025-03-23

  • Hairy Bikers:  În nordul Angliei

    Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    Pentru iubitorii de carne, Karpaten Meat este o destinație obligatorie. Descoperim tainele cărnii de vită Angus, de la selecția genetică până la prepararea unei fripturi perfecte. O experiență inedită pentru toți cei care apreciază gustul autentic al cărnii de vită...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley ajunge pe idilica insulă Gozo, ultimul pas al aventurii. Aici savurează un picnic maltez alături de Ana. Apoi merge la o fermă de lactate şi îşi încearcă norocul la muls. Apoi încearcă să facă dantelă, insula Gozo fiind renumită pentru dantelele rafinate...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond vizitează o casă foarte specială, Highgrove. Îndrăgita casă a Regelui Charles al III-lea, cu ale sale grădini impresionante, este un loc magic...

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Justine savurează o brânză de capră foarte apreciată la Ferme d'Ulteria, face o salată revigorantă şi colaborează cu maestrul Leo pentru a pregăti cina căpitanului în istorica regiune Dordogne...

  • Hairy Bikers:  În nordul Angliei

    Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    Descoperă magia Timian Chalet! O lume de relaxare și gusturi autentice. De la fermă la farfurie, urmărim cum laptele de capră se transformă în brânzeturi delicioase. Peisaje montane, rețete inedite și pasiune pentru tradiție. Un răsfăț pentru simțuri...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E8
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry simplifică gătitul

    În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge pe coasta de est a Scoţiei cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Peterhead, cel mai mare port pentru peşte cu carne albă din ţară, unde caută eglefin. Apoi merge în Buchan Deep, în Marea Nordului, la pescuit cu localnicii. Întors pe uscat, le găteşte băieţilor kedgeree cu eglefin afumat...

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley ajunge pe idilica insulă Gozo, ultimul pas al aventurii. Aici savurează un picnic maltez alături de Ana. Apoi merge la o fermă de lactate şi îşi încearcă norocul la muls. Apoi încearcă să facă dantelă, insula Gozo fiind renumită pentru dantelele rafinate...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond vizitează o casă foarte specială, Highgrove. Îndrăgita casă a Regelui Charles al III-lea, cu ale sale grădini impresionante, este un loc magic...

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Justine savurează o brânză de capră foarte apreciată la Ferme d'Ulteria, face o salată revigorantă şi colaborează cu maestrul Leo pentru a pregăti cina căpitanului în istorica regiune Dordogne...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E9
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry simplifică gătitul

    În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge la graniţa dintre Anglia şi Ţara Galilor cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Powys, unde juca rugbi în copilărie. Azi caută pui crescut în aer liber. Ajunge fix în ziua în care puii sunt eliberaţi pentru prima dată. Fermierul Billy îl pune mai întâi la treabă în coteţ şi pe câmp, cu tractorul...

  • Hairy Bikers:  În nordul Angliei

    Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Revenit la palatul Hampton, Raymond descoperă marea viţă-de-vie. Hillary, care se ocupă de ea, îi prezintă lui Raymond istoria bătrânei viţe-de-vie...

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Justine află secretele vânătorii de trufe în satul Sorges. Vedeţi cum sunt gustate, căutate şi savurate aceste comori telurice. Ea ajunge şi la Borréze, unde păstrăvul excelent este în centrul atenţiei, combinat fiind cu arome fine...

  • Mary Berry simplifică gătitul

    În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge la graniţa dintre Anglia şi Ţara Galilor cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Powys, unde juca rugbi în copilărie. Azi caută pui crescut în aer liber. Ajunge fix în ziua în care puii sunt eliberaţi pentru prima dată. Fermierul Billy îl pune mai întâi la treabă în coteţ şi pe câmp, cu tractorul...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E9
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    Descoperă magia Timian Chalet! O lume de relaxare și gusturi autentice. De la fermă la farfurie, urmărim cum laptele de capră se transformă în brânzeturi delicioase. Peisaje montane, rețete inedite și pasiune pentru tradiție. Un răsfăț pentru simțuri...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...