-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Campionatul deserturilor – Australia
E săptămâna pâinii şi patiserii trudesc din greu. Patiserii fac pâine de secară cu sfeclă şi creează capodopere din covrigi...
-
Campionatul deserturilor
E săptămâna caramelului şi patiserii ne oferă tarte cu caramel în stil propriu, biscuiţi pentru întreaga familie şi capodopere îmbrăcate în zahăr...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Arome japoneze, cu Justine
Justine's Flavours Of FujiS1E4Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ... -
Delicatese franţuzeşti cu Justine
În acest episod, Justine vizitează vechiul şi fermecătorul oraş Sarlat, unde ajunge în piaţa locală. După ce gustă şi cumpără produse proaspete, ea face un minunat confit de raţă. La răsărit, Justine se bucură de picnicul suprem...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E12De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Campionatul deserturilor
E săptămâna caramelului şi patiserii ne oferă tarte cu caramel în stil propriu, biscuiţi pentru întreaga familie şi capodopere îmbrăcate în zahăr...
-
Campionatul deserturilor – Australia
E săptămâna pâinii şi patiserii trudesc din greu. Patiserii fac pâine de secară cu sfeclă şi creează capodopere din covrigi...
-
James Martin: Aventură în Spania
În Murcia, James face piața și încearcă tapasuri excelente. Învață cum se face caldero și mergela o fermă de caise. Se familiarizează și cu paparajotes. James gătește ton, friptură de vită, homar fript și flori de foitaj...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E13De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Delicatese franţuzeşti cu Justine
În ultimul episod, Justine găteşte midii într-un castel splendid, apoi vizitează satul magic Brantome, unde participă la un curs de gătit oferit de un bucătar cu stele Michelin...
-
Arome japoneze, cu Justine
Justine's Flavours Of FujiS1E5Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ... -
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
James Martin: Aventură în Spania
În Costa Blanca, James vizitează o livadă de cireși, cunoaște un pescar ce vinde creveți denia,savurează o porție de dințat într-un restaurant din port și vede cum se face turron. James gătește friptură de porc cu cireșe, gogoși, salată picantă de ton și pește cu orez...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Patiserii se distrează făcând biscuiţi, de la biscuiţi cu ciocolată, la arlette-uri franţuzeşti şi cutii pline de surprize...
-
Campionatul deserturilor
E săptămâna creativităţii şi patiserii rămaşi folosesc ingrediente alternative, servind deserturi fără lactate la prima probă, copturi vegane în proba tehnică şi torturi fără gluten...
-
Delicatese franţuzeşti cu Justine
În ultimul episod, Justine găteşte midii într-un castel splendid, apoi vizitează satul magic Brantome, unde participă la un curs de gătit oferit de un bucătar cu stele Michelin...
-
Arome japoneze, cu Justine
Justine's Flavours Of FujiS1E5Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ... -
James Martin: Aventură în Spania
În Costa Blanca, James vizitează o livadă de cireși, cunoaște un pescar ce vinde creveți denia,savurează o porție de dințat într-un restaurant din port și vede cum se face turron. James gătește friptură de porc cu cireșe, gogoși, salată picantă de ton și pește cu orez...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E13De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...