TV Paprika Program TV 2025-04-03

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Patiserii se distrează făcând biscuiţi, de la biscuiţi cu ciocolată, la arlette-uri franţuzeşti şi cutii pline de surprize...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna creativităţii şi patiserii rămaşi folosesc ingrediente alternative, servind deserturi fără lactate la prima probă, copturi vegane în proba tehnică şi torturi fără gluten...

  • Mâncare pentru suflet

    În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...

  • John Torode: Ghidul Irlandei

    În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • Arome japoneze, cu Justine

    Justine's Flavours Of Fuji
    Emisiuni | 2017 | culinar
    Arome japoneze, cu Justine


    S1E5
    Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ...
  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    În ultimul episod, Justine găteşte midii într-un castel splendid, apoi vizitează satul magic Brantome, unde participă la un curs de gătit oferit de un bucătar cu stele Michelin...

  • Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă

    The Hairy Bikers' Comfort Food
    Emisiuni | 2017 | documentar
    Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
    David Myers, Simon King

    S1E13
    De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...
  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna creativităţii şi patiserii rămaşi folosesc ingrediente alternative, servind deserturi fără lactate la prima probă, copturi vegane în proba tehnică şi torturi fără gluten...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Patiserii se distrează făcând biscuiţi, de la biscuiţi cu ciocolată, la arlette-uri franţuzeşti şi cutii pline de surprize...

  • James Martin: Aventură în Spania

    În Costa Blanca, James vizitează o livadă de cireși, cunoaște un pescar ce vinde creveți denia,savurează o porție de dințat într-un restaurant din port și vede cum se face turron. James gătește friptură de porc cu cireșe, gogoși, salată picantă de ton și pește cu orez...

  • Mâncare pentru suflet

    În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...

  • Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă

    The Hairy Bikers' Comfort Food
    Emisiuni | 2017 | documentar
    Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
    David Myers, Simon King

    S1E14
    De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...
  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei...

  • Arome japoneze, cu Justine

    Justine's Flavours Of Fuji
    Emisiuni | 2017 | culinar
    Arome japoneze, cu Justine


    S1E6
    Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ...
  • John Torode: Ghidul Irlandei

    În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...

  • James Martin: Aventură în Spania

    La Valencia, James vizitează o orezărie, devine nostalgic la barul lui preferat, se distrează la pescuit și prinde ton albastru și se familiarizează cu horchata. James gătește arroz negro, calamar, supă de midii cu năut și crustacee pe un vas...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Cortul de concurs a devenit vegan şi patiserii înlocuiesc untul, ouăle şi laptele pentru a face copturi clasice...

  • Campionatul deserturilor

    Suntem în semifinală. Patiserii arată ce pot, creând torturi supraetajate delicate, deserturi franţuzeşti şi colecţii opulente de entremet-uri. Cine va ajunge în finală...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei...

  • Arome japoneze, cu Justine

    Justine's Flavours Of Fuji
    Emisiuni | 2017 | culinar
    Arome japoneze, cu Justine


    S1E6
    Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ...
  • James Martin: Aventură în Spania

    La Valencia, James vizitează o orezărie, devine nostalgic la barul lui preferat, se distrează la pescuit și prinde ton albastru și se familiarizează cu horchata. James gătește arroz negro, calamar, supă de midii cu năut și crustacee pe un vas...

  • Mâncare pentru suflet

    În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...

  • John Torode: Ghidul Irlandei

    În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...

  • Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă

    The Hairy Bikers' Comfort Food
    Emisiuni | 2017 | documentar
    Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
    David Myers, Simon King

    S1E14
    De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...