-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Cortul de concurs a devenit vegan şi patiserii înlocuiesc untul, ouăle şi laptele pentru a face copturi clasice...
-
Campionatul deserturilor
Suntem în semifinală. Patiserii arată ce pot, creând torturi supraetajate delicate, deserturi franţuzeşti şi colecţii opulente de entremet-uri. Cine va ajunge în finală...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
Arome japoneze, cu Justine
Justine's Flavours Of FujiS1E6Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ... -
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E14De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Campionatul deserturilor
Suntem în semifinală. Patiserii arată ce pot, creând torturi supraetajate delicate, deserturi franţuzeşti şi colecţii opulente de entremet-uri. Cine va ajunge în finală...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Cortul de concurs a devenit vegan şi patiserii înlocuiesc untul, ouăle şi laptele pentru a face copturi clasice...
-
James Martin: Aventură în Spania
La Valencia, James vizitează o orezărie, devine nostalgic la barul lui preferat, se distrează la pescuit și prinde ton albastru și se familiarizează cu horchata. James gătește arroz negro, calamar, supă de midii cu năut și crustacee pe un vas...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E15De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ... -
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la măcelărie şi la prieteni ca să afle mai multe despre preparatele locale pe bază de carne. Ea ne găteşte paste, chiftele şi face rulouri de porc la grătar...
-
Arome japoneze, cu Justine
Justine's Flavours Of FujiS1E7Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ... -
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...
-
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncărur...
-
James Martin: Aventură în Spania
În Catalonia, James vizitează piața Boqueria, mănâncă paella catalană, face turul unei crame de cava și vede cum sunt făcute dulciurile cu miere. James gătește cod în sos romesco, pui aplatizat, cannelloni și fructe în cremă engleză cu cava...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Săptămâna asta, patiserii fac copturi clasice, trebuind să îşi arate originalitatea printre tehnicile de bază...
-
Campionatul deserturilor
Patiserii fac torturi clasice cu morcov şi pregătesc un ospăţ grandios pentru Pălărierul Nebun. Cine va câştiga ediţia din 2021...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la măcelărie şi la prieteni ca să afle mai multe despre preparatele locale pe bază de carne. Ea ne găteşte paste, chiftele şi face rulouri de porc la grătar...
-
Arome japoneze, cu Justine
Justine's Flavours Of FujiS1E7Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba ... -
James Martin: Aventură în Spania
În Catalonia, James vizitează piața Boqueria, mănâncă paella catalană, face turul unei crame de cava și vede cum sunt făcute dulciurile cu miere. James gătește cod în sos romesco, pui aplatizat, cannelloni și fructe în cremă engleză cu cava...
-
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună...
-
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai...
-
Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă
The Hairy Bikers' Comfort FoodEmisiuni | 2017 | documentarS1E15De data aceasta, motocicliștii înfometați prezintă telespectatorilor bucate ușoare, dar sățioase și pline de plăceri „păcătoase”. Acestea sunt mâncăruri adevărate „de suflet” – indiferent că e vorba despre gusturile familiare ale petrecerilor cu pri ...