TV Paprika Program TV 2025-04-05

  • Hairy Bikers:  În nordul Angliei

    Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...

  • De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela

    Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești...

  • Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    Prăjiturela are invitată pe mătușa Lenuta, sora cea mare a tatălui său. Artistă a lucrului de mână și comediantă, după 50 de ani în Miercurea Ciuc, s-a întors în Brusturoasa, Bacău. Promovează tradițiile și slow food-ul. Ne va încânta cu minciunele și turtă dulce, rețete autentice din tinerețea ei...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy ajunge în St. Pete, pe coasta de vest a Floridei, unde pleacă în larg cu căpitanul Mark şi află totul despre o delicatesă locală pe care încearcă să o prindă. Următoarea oprire este Ybor City, în Tampa Bay, unde se întâlneşte cu Andrea şi află cum se fac renumitele sendvişuri cubaneze...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond revine la Casa Dumfries, având de explorat împrejurimile. Raymond vizitează Grădina Educaţiei ca să vadă ce face Julie. După ce-i vede pe copii făcând spectacol, Raymond face un preparat îndrăgit de el, vinete cu parmezan...

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    În ultimul episod, Justine găteşte midii într-un castel splendid, apoi vizitează satul magic Brantome, unde participă la un curs de gătit oferit de un bucătar cu stele Michelin...

  • Hairy Bikers:  În nordul Angliei

    Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...

  • Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    Suntem în Cosnea, comuna Agăș, județul Bacău. Gazda noastră, doamna Izolda Bereczki, fostă educatoare timp de 22 de ani, acum se dedică gătitului cu pasiune. Ne va încânta cu plăcintă cu brânză și „prajitura cu nes” (plăcintă cu cafea instant), în timp ce glumele și poveștile ei ne arată viața autentică de munte...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E11
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Mary Berry simplifică gătitul

    În acest serial minunat, putem urmări trucurile culinare ale lui Mary Berry în șase episoade pline de bucate delicioase. Mary vine în ajutorul prietenilor vechi și noi, cunoscuți și îndrăgiți, care se confruntă cu diverse dileme culinare. Cu rețetele ei noi, fantastice și ușor de urmărit, ea le arată cât de simplu este să faci mâncare cu adevărat gustoasă. Oare le poate reforma abilitățile culinare...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy ajunge în St. Pete, pe coasta de vest a Floridei, unde pleacă în larg cu căpitanul Mark şi află totul despre o delicatesă locală pe care încearcă să o prindă. Următoarea oprire este Ybor City, în Tampa Bay, unde se întâlneşte cu Andrea şi află cum se fac renumitele sendvişuri cubaneze...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond revine la Casa Dumfries, având de explorat împrejurimile. Raymond vizitează Grădina Educaţiei ca să vadă ce face Julie. După ce-i vede pe copii făcând spectacol, Raymond face un preparat îndrăgit de el, vinete cu parmezan...

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    În ultimul episod, Justine găteşte midii într-un castel splendid, apoi vizitează satul magic Brantome, unde participă la un curs de gătit oferit de un bucătar cu stele Michelin...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E12
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Marcus Wareing: Provenţa

    Când vă gândiţi la gastronomia franceză, vă vin în cap anumite lucruri: vin, brânzeturi, picioare de broască. Dar cele mai bune mâncăruri provensale au la bază ingrediente simple. Că o consideraţi fruct sau legumă, un lucru e clar, roşia e o comoară...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...

  • Hairy Bikers:  În nordul Angliei

    Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy e acum în centrul Floridei, unde încinge grătarul la un restaurant istoric şi află secrete culinare. Ajuns apoi în Brandenton Beach, Jimmy merge la pescuit cu proprietarul de restaurante Ed Chiles şi se pune pe gătit la centrul de reabilitare al lamantinilor, unde alfă ce presupune conservarea acestor uriaşi blânzi...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    La revenirea la magnificul Hillsborough, Raymond vrea să afle mai multe despre remarcabilele grădini de aici. El o ajută pe Claire, grădinarul-şef, şi află mai multe despre restaurarea grădinii. Culturile bogate îl inspiră să gătească o omletă cu legume...

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer...

  • Marcus Wareing: Provenţa

    Când vă gândiţi la gastronomia franceză, vă vin în cap anumite lucruri: vin, brânzeturi, picioare de broască. Dar cele mai bune mâncăruri provensale au la bază ingrediente simple. Că o consideraţi fruct sau legumă, un lucru e clar, roşia e o comoară...

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...

  • Doar pentru carnivori

    Secret Meat Business
    Doar pentru carnivori


    S3E12
    Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ...
  • Mary - Reţete de zi cu zi

    În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...

  • Dóra Havas si prajiturile ei de vis

    În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...

  • Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    Suntem în Cosnea, comuna Agăș, județul Bacău. Gazda noastră, doamna Izolda Bereczki, fostă educatoare timp de 22 de ani, acum se dedică gătitului cu pasiune. Ne va încânta cu plăcintă cu brânză și „prajitura cu nes” (plăcintă cu cafea instant), în timp ce glumele și poveștile ei ne arată viața autentică de munte...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • La piață cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...

  • Ciao România!

    Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...