-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
Suntem în Cosnea, comuna Agăș, județul Bacău. Gazda noastră, doamna Izolda Bereczki, fostă educatoare timp de 22 de ani, acum se dedică gătitului cu pasiune. Ne va încânta cu plăcintă cu brânză și „prajitura cu nes” (plăcintă cu cafea instant), în timp ce glumele și poveștile ei ne arată viața autentică de munte...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...
-
Florida lui Jimmy
Jimmy e acum în centrul Floridei, unde încinge grătarul la un restaurant istoric şi află secrete culinare. Ajuns apoi în Brandenton Beach, Jimmy merge la pescuit cu proprietarul de restaurante Ed Chiles şi se pune pe gătit la centrul de reabilitare al lamantinilor, unde alfă ce presupune conservarea acestor uriaşi blânzi...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
La revenirea la magnificul Hillsborough, Raymond vrea să afle mai multe despre remarcabilele grădini de aici. El o ajută pe Claire, grădinarul-şef, şi află mai multe despre restaurarea grădinii. Culturile bogate îl inspiră să gătească o omletă cu legume...
-
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare...
-
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer...
-
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
Astăzi, vă prezentăm două gazde speciale: doamnele Rodica Coman și Liliana Atomulese. Într-o superbă zonă montană din Moldova, casa doamnei Coman, plină de obiecte vechi, găzduiește șezătorile sătești. Sub îndrumarea doamnei Atomulese, vom învăța să facem alivancă moldovenească și turtă cu mac, descoperind tradiții vii și povești de neuitat...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E12Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Când vă gândiţi la gastronomia franceză, vă vin în cap anumite lucruri: vin, brânzeturi, picioare de broască. Dar cele mai bune mâncăruri provensale au la bază ingrediente simple. Că o consideraţi fruct sau legumă, un lucru e clar, roşia e o comoară...
-
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...
-
Florida lui Jimmy
Jimmy e acum în centrul Floridei, unde încinge grătarul la un restaurant istoric şi află secrete culinare. Ajuns apoi în Brandenton Beach, Jimmy merge la pescuit cu proprietarul de restaurante Ed Chiles şi se pune pe gătit la centrul de reabilitare al lamantinilor, unde alfă ce presupune conservarea acestor uriaşi blânzi...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
La revenirea la magnificul Hillsborough, Raymond vrea să afle mai multe despre remarcabilele grădini de aici. El o ajută pe Claire, grădinarul-şef, şi află mai multe despre restaurarea grădinii. Culturile bogate îl inspiră să gătească o omletă cu legume...
-
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E13Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Britanicii şi francezii au un lucru în comun, mândria pentru bucatele noastre. Marcus s-a născut şi a crescut în Lancashire, unde lumea ştie ce-i aia mâncare bună. Zona aia a oferit un anumit preparat, gastronomiei britanice, tocana lancashire. Simplă, delicioasă, ieftină. Oare francezii îi pot convinge pe Marcus că există o tocană de miel pe măsură? Mielul provensal se poate compara cu cel britanic...
-
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...
-
Jamie Găteşte În Georgia
Jamie Oliver pleacă într-o aventură culinară prin Georgia, explorând pieţele aglomerate din Tbilisi şi frumoasa regiune viticolă Kakheti. Se întâlneşte cu bucătari locali, savurează bucate tradiţionale şi participă la un festival Supra. Inspirat fiind de gastronomia georgiană, aflată la intersecţia Orientului cu Occidentul, Jamie pregăteşte o cină cu aer georgian, folosind pui la rotisor cu ierburi aromate şi salsa verde cu nuci...
-
Florida lui Jimmy
Jimmy merge la Universal Studios Resort, unde face un tur cu maestrul bucătar Jens. Apoi se familiarizează cu un proiect comunitar din suburbiile Orlandoului. Apoi ajunge în Miami şi face un tur cu Gabriella prin Little Havana, aflând totul despre istoria locului şi încercând delicatese cubaneze, ca la final să ia avionul spre Everglades...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
Raymond continuă să exploreze împrejurimile de la Highgrove. Mel îi arată lui Raymond paturile de legume şi-i povesteşte cum a devenit grădinar regal. Oferta bogată de legume de la Highgrove îl motivează pe Raymond să pregătească o sumă de legume...
-
Lumea lui Chuck
Cu ale sale zile calde de vară, plaje pitoreşti şi peisaje rustice, nu-i de mirare că sudul Franţei e o destinaţie turistică foarte populară. Chuck e pregătit să descopere coasta mediteraneeană. Merge cu o barcă tradiţională în Marsilia şi află secretele pescuitului de la un marinar adevărat. Şi frige peştii pe care i-a prins fix pe stânci...
-
Marcus Wareing: Provenţa
Britanicii şi francezii au un lucru în comun, mândria pentru bucatele noastre. Marcus s-a născut şi a crescut în Lancashire, unde lumea ştie ce-i aia mâncare bună. Zona aia a oferit un anumit preparat, gastronomiei britanice, tocana lancashire. Simplă, delicioasă, ieftină. Oare francezii îi pot convinge pe Marcus că există o tocană de miel pe măsură? Mielul provensal se poate compara cu cel britanic...
-
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E13Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană...
-
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci...
-
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
Astăzi, vă prezentăm două gazde speciale: doamnele Rodica Coman și Liliana Atomulese. Într-o superbă zonă montană din Moldova, casa doamnei Coman, plină de obiecte vechi, găzduiește șezătorile sătești. Sub îndrumarea doamnei Atomulese, vom învăța să facem alivancă moldovenească și turtă cu mac, descoperind tradiții vii și povești de neuitat...
-
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...
-
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experime...
-
Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...
-
Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specific...