TV Paprika Program TV 2025-04-11

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge în Scoţia cu restaurantul lui mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe din nordul ţării, pe splendida Insulă Mull, unde caută midii. Vizitează cea mai mare fermă de midii din Regat, în Inverlussa. Apoi găteşte midii în bere pentru echipa care l-a ajutat...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Începe semifinala şi patiserii celebrează prin copturi festive. Matt şi Maggie le-au pregătit probe ca de petrecere, care să-i ajute să-i aleagă pe finalişti...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna mexicană şi patiserii ne servesc pan dulce, copturi clasice pentru străzile din Mexic şi versiuni deosebite ale tortului cu lapte tres leches...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • River Cottage în Australia

    Acum că vacile, găinile şi legumele lui sunt bine, Paul hotărăşte să exploreze zona apropiată de coastă, unde găseşte nenumărate delicatese. Se întâlneşte cu un expert în homari, cu care pescuieşte pentru brunch. Paul îi arată o metodă delicioasă de gătire a racilor împlătoşaţi...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. El caută puiul perfect şi învaţă să cultive ciuperci...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge în Scoţia cu restaurantul lui mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe din nordul ţării, pe splendida Insulă Mull, unde caută midii. Vizitează cea mai mare fermă de midii din Regat, în Inverlussa. Apoi găteşte midii în bere pentru echipa care l-a ajutat...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Cireşele s-au copt şi Sophie se interesează de mai multe soiuri. Ea face pasticciottone cu cireşe şi găteşte foccacia barese pentru dorada la grătar...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E4
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna mexicană şi patiserii ne servesc pan dulce, copturi clasice pentru străzile din Mexic şi versiuni deosebite ale tortului cu lapte tres leches...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    Începe semifinala şi patiserii celebrează prin copturi festive. Matt şi Maggie le-au pregătit probe ca de petrecere, care să-i ajute să-i aleagă pe finalişti...

  • Carlton McCoy: Viaţă de nomad

    Puştiul născut în sud-estul DC-ului, devenit maestru somelier, se întoarce acasă pentru a descoperi adevăratul Washington DC, unde crabii sunt nelipsiţi din dietă, muzica go-go răsună pe străzi şi bucătarii pricepuţi reinventează cultura. Dar Carlton îşi aminteşte şi clipele neplăcute. El ia legătura cu cei dragi şi încearcă să înţeleagă mai bine trecutul său...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E5
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie ajunge la Taranto pentru a vorbi cu pescarii care aduc comori la ţărm. Acasă pregăteşte gratin de midii, cartofi şi orez şi tocană de caracatiţă...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. El caută vacile perfecte şi merge la pubul din sat cu alţi fermieri...

  • River Cottage în Australia

    Având probleme cu rezervorul şi neavând niciun baraj în preajmă, Paul se confruntă cu marea temere a fermierilor, lipsa apei. Vacile, porcii şi legumele necesită multă apă, aşa că Paul apelează la un alt fermier pentru a valorifica un râu de pe proprietate. Oare va fi suficient...

  • Tom Kerridge: Marea Britanie

    Tom Kerridge ajunge în Penini cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Peninii de Nord, unde caută vită britanică. Ajunge la o fermă şi e nevoit să ajute văcarii să aducă vitele de pe câmp...

  • Carlton McCoy: Viaţă de nomad

    Toronto este o destinaţie culinară de top şi asta l-a atras şi pe Carlton. Cultura oraşului e definită de foarte mulţii emigranţi de aici. Carlton vrea să afle mai multe de la renumitul bucătar Susur Lee şi joacă biliard în Scarborough cu scriitorul culinar Suresh Doss. Carlton află cum a devenit Torontoul um tărâm al oportunităţilor...

  • Campionatul deserturilor – Australia

    După nouă săptămâni cu telul, aluatul şi poşul în mână, am ajuns în marea finală. Pe cei trei finalişti îi mai separă trei probe de titlul de cel mai bun patiser amator al Australiei...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna deserturilor şi patiserii stau la abur la proba în stil propriu, apoi creează clasica plăcintă cu mereng şi lămâie, ca la final să ne prezinte capodopere ce ascund o surpriză...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie ajunge la Taranto pentru a vorbi cu pescarii care aduc comori la ţărm. Acasă pregăteşte gratin de midii, cartofi şi orez şi tocană de caracatiţă...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. El caută vacile perfecte şi merge la pubul din sat cu alţi fermieri...

  • Carlton McCoy: Viaţă de nomad

    Toronto este o destinaţie culinară de top şi asta l-a atras şi pe Carlton. Cultura oraşului e definită de foarte mulţii emigranţi de aici. Carlton vrea să afle mai multe de la renumitul bucătar Susur Lee şi joacă biliard în Scarborough cu scriitorul culinar Suresh Doss. Carlton află cum a devenit Torontoul um tărâm al oportunităţilor...

  • Bucuria de a găti

    Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună.Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriil...

  • River Cottage în Australia

    Având probleme cu rezervorul şi neavând niciun baraj în preajmă, Paul se confruntă cu marea temere a fermierilor, lipsa apei. Vacile, porcii şi legumele necesită multă apă, aşa că Paul apelează la un alt fermier pentru a valorifica un râu de pe proprietate. Oare va fi suficient...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E5
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...