-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Kent şi Cambridgeshire cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Cambridgeshire, unde caută sfeclă. Merge la una dintre cele mai mari ferme din ţară ca să vadă de câtă muncă e nevoie ca legumele să ne ajungă în farfurie. Apoi face o salată de sfeclă cu orz perlat...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Este săptămâna torturilor! 12 dintre cei mai buni patiseri amatori ai Australiei trec prin primele probe. Vor avea emoţii mari la proba în stil propriu, vor face tortul cu zmeură şi cremă de piper negru al lui Rachel la proba tehnică şi torturi cu două etaje în proba capodoperei. Unul va deveni patiser-vedetă, iar altul va fi eliminat...
-
Campionatul deserturilor
E săptămâna Halloweenului şi patiserii fac tort cu mere, s'more-uri în proba tehnică şi pinate terifiante în proba capodoperei. Cine va deveni patiser-vedetă...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria...
-
River Cottage în Australia
Paul visează ca mica lui proprietate să nu depindă de lumea exterioară şi e pe drumul cel bun. Folosind ierburi, legume, ouă şi smântână de la vaca Bessie, el pregăteşte prima masă cu ingrediente doar de la fermă. Dar nu totul merge bine. Muştele îi pun constant probleme, mai ales în bucătăria lui de vară. Aşa că se întâlneşte cu un fermier local, care-i prezintă o soluţie naturală...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. Vrea să cumpere raţe, dar nu-i este deloc simplu...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Kent şi Cambridgeshire cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Cambridgeshire, unde caută sfeclă. Merge la una dintre cele mai mari ferme din ţară ca să vadă de câtă muncă e nevoie ca legumele să ne ajungă în farfurie. Apoi face o salată de sfeclă cu orz perlat...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Puglia are o zonă de coastă renumită pentru fructe de mare. Sophie află totul despre aricii-de-mare şi combinarea lor cu spaghetele. Mai face un sos pentru paste din oasele de la peşte, arătând că nimic nu e irosit în Puglia...
-
Plăcinte şi budinci
Paul Hollywood's Pies And PudsS1E6În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ... -
Campionatul deserturilor
E săptămâna Halloweenului şi patiserii fac tort cu mere, s'more-uri în proba tehnică şi pinate terifiante în proba capodoperei. Cine va deveni patiser-vedetă...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Este săptămâna torturilor! 12 dintre cei mai buni patiseri amatori ai Australiei trec prin primele probe. Vor avea emoţii mari la proba în stil propriu, vor face tortul cu zmeură şi cremă de piper negru al lui Rachel la proba tehnică şi torturi cu două etaje în proba capodoperei. Unul va deveni patiser-vedetă, iar altul va fi eliminat...
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
Carlton ajunge în premieră în Coreea de Sud, o ţară despre care nu ştie prea multe, dar îi apreciază mâncarea. E însoţit de un vechi prieten, maestrul somelier Kyungmoon Kim, şi de un prieten nou din NYC, maestrul bucătar Hooni Kim, decorat cu stele Michelin, un ambasador al bucatelor coreene. Ei explorează deosebita cultură culinară coreeană într-o călătorie prin toată ţara...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley explorează sudul Maltei, începând cu pitorescul port Marsaxlokk, unde pescarul Joe îi prezintă târgul de peşte...
-
Plăcinte şi budinci
Paul Hollywood's Pies And PudsS1E7În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ... -
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie vizitează o fermă de migdale şi află cum sunt recoltate şi prelucrate. Un patiser local ne arată cum face deserturi cu migdale şi cireşe...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. Mărirea grădinii îl face să vadă ingredientele altfel şi are probleme cu albinele...
-
River Cottage în Australia
Proprietarul River Cottage, Paul West, vrea să cureţe rigola, canalul natural al proprietăţii, de muri. Paul află că poate angaja o turmă pentru a rezolva problema. Dar oare animalele vor avea suficientă poftă de mâncare...
-
Tom Kerridge: Marea Britanie
Tom Kerridge ajunge în Cornwall cu al său clasic restaurant mobil şi găteşte cu ingredientele britanice pe care le obţine de-a lungul călătoriei. Aventura lui începe în Newlyn, cel mai mare port pescăresc din Anglia, unde caută sardine. Tom ajută la descărcarea vaselor şi la punerea peştilor pe gheaţă, ca să ajungă proaspeţi la piaţă. A doua zi dimineaţă, găteşte sardine cu pâine prăjită pentru echipă...
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
Carlton ajunge în Ghana, o ţară în plină ascensiune. A doua cea mai populată ţară din Africa de Vest, după Nigeria, Ghana e plină de plaje excelente, învecinate cu apele azurii din Golful Guineei. El se plimbă pe străzile aglomerate din Accra, unde energia e palpabilă. Aerul vibrează. Vânzătorii ambulanţi servesc bucate renumite, precum orez jollof, tilapia fript pe cărbuni, banane prăjite şi kenkey...
-
Campionatul deserturilor – Australia
Este săptămâna biscuiţilor! Cei 11 patiseri amatori rămaşi fac biscuiţi cu fondant la proba în stil propriu, roţile explozive, cu arahide şi ciocolată ale lui Darren la proba tehnică şi un joc magic cu biscuiţi în proba capodoperei, totul sub privirile juraţilor, Rachel Khoo şi Darren Purchese. Unul va deveni patiser-vedetă, iar altul va fi eliminat...
-
Campionatul deserturilor
E săptămâna cremei de vanilie şi patiserii ne oferă insule plutitoare în stil propriu, deserturi clasice pentru vară şi capodopere în care crema de vanilie este vedeta...
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie vizitează o fermă de migdale şi află cum sunt recoltate şi prelucrate. Un patiser local ne arată cum face deserturi cu migdale şi cireşe...
-
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. Mărirea grădinii îl face să vadă ingredientele altfel şi are probleme cu albinele...
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
Carlton ajunge în Ghana, o ţară în plină ascensiune. A doua cea mai populată ţară din Africa de Vest, după Nigeria, Ghana e plină de plaje excelente, învecinate cu apele azurii din Golful Guineei. El se plimbă pe străzile aglomerate din Accra, unde energia e palpabilă. Aerul vibrează. Vânzătorii ambulanţi servesc bucate renumite, precum orez jollof, tilapia fript pe cărbuni, banane prăjite şi kenkey...
-
Malta lui Ainsley
Ainsley explorează sudul Maltei, începând cu pitorescul port Marsaxlokk, unde pescarul Joe îi prezintă târgul de peşte...
-
River Cottage în Australia
Proprietarul River Cottage, Paul West, vrea să cureţe rigola, canalul natural al proprietăţii, de muri. Paul află că poate angaja o turmă pentru a rezolva problema. Dar oare animalele vor avea suficientă poftă de mâncare...
-
Plăcinte şi budinci
Paul Hollywood's Pies And PudsS1E7În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...