TV Paprika Program TV 2025-04-29

  • Tom Kerridge: Prânzul de duminică

    Meniul iernatic al lui Tom include o tocană bogată de vită, piure de ţelină şi de cartofi şi salată. Şalotele crocante completează felul principal. La desert, Tom face un crumble cu fructe şi cremă de vanilie...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna torturilor şi patiserii reinventează clasicul battenberg, trec printr-o probă tehnică dificilă şi îşi omagiază eroii în proba capodoperei...

  • Campionatul deserturilor

    Avem o premieră, săptămâna botanică. Patiserii lucrează cu mirodenii şi ierburi în primele două probe şi apelează la flori pentru proba capodoperei. Cine va înflori şi cine se va ofili...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod Jamie ne arată cum să facem o friptură cu garnitură într-un singur vas, ca să nu avem mult de spălat şi o reţetă rapidă pentru paste carbonara cu ce legume aveţi la îndemână. Ne arată două feluri în care să folosim ingrediente gata pregătite pentru a face aperitive sau garnituri deosebite. Două vedete ale gastronomiei orientale ne arată că mirodeniile banale pot transforma mâncăruri oarecare în adevărate delicii...

  • River Cottage în Australia

    Paul învaţă de la un prieten cum să caute fructe de mare, care nu sunt gratuite. Are de-a face cu o provocare specifică bucătarilor. Înainte să devină tatăl unor porcuşori, ia o pauză de la fermă ca să pescuiască păstrăv...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cunoaşte miei Salt Marsh, află cum se cultivă legume neobişnuite şi vizitează o şcoală...

  • Tom Kerridge: Prânzul de duminică

    Meniul iernatic al lui Tom include o tocană bogată de vită, piure de ţelină şi de cartofi şi salată. Şalotele crocante completează felul principal. La desert, Tom face un crumble cu fructe şi cremă de vanilie...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    E ziua lui Sophie şi ea sărbătoreşte cu prietenii. E şi vremea festivalului, aşa că tot oraşul sărbătoreşte. Sophie face lămâi pane şi găteşte peşte înfăşurat în hârtie...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E16
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Campionatul deserturilor

    Avem o premieră, săptămâna botanică. Patiserii lucrează cu mirodenii şi ierburi în primele două probe şi apelează la flori pentru proba capodoperei. Cine va înflori şi cine se va ofili...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna torturilor şi patiserii reinventează clasicul battenberg, trec printr-o probă tehnică dificilă şi îşi omagiază eroii în proba capodoperei...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Revenit la palatul Hampton, Raymond descoperă marea viţă-de-vie. Hillary, care se ocupă de ea, îi prezintă lui Raymond istoria bătrânei viţe-de-vie...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod, reţetele lui Jamie evidenţiază importanţa congelatorului şi a ingredientelor obişnuite, folosind peşte congelat pentru rapiditate. Economiseşte timp şi bani şi face o gustare super rapidă, care pune în valoare legumele congelate. Ne mai arată două preparate săţioase care duc ingredientele banale la un nou nivel. Şi i se alătură mentorul lui, legendarul bucătar italian Gennaro Contaldo, care face gnocchi de casă din doar cinci ingrediente...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E17
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...
  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie întâlneşte un bucătar din Puglia, pe care-l admiră şi încearcă să înveţe scopa. Ea face un burger de ton cu arome locale...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cumpără păstrăv de la o pescărie locală şi construieşte o afumătoare...

  • River Cottage în Australia

    E finalul verii şi ferma e plină de pui. Paul îşi propune să facă un ospăţ cu produse găsite doar în apropiere de muntele Gulaga. Oare va putea satisface cei 30 de oaspeţi...

  • Tom Kerridge: Prânzul de duminică

    Vedeta prânzului indian al lui Tom e untosul curry de pui, care-i servit cu naan de casă, orez pea pilau şi raita de mentă şi spanac. La desert, Tom serveşte pavlove ornate cu mango şi fructul-pasiunii...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond revine în nordul Scoţiei, la castelul Mey. La a doua vizită a grădinilor îngrădite, el discută cu grădinarul-şef Chris în casa de sticlă despre cât de greu e să cultivi ceva în acele condiţii vitrege...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna biscuiţilor şi patiserii fac o combinaţie rafinată de fructe, fructe nucifere şi ciocolată, trec printr-o probă tehnică tropicală şi creează decoruri elaborate în proba capodoperei...

  • Campionatul deserturilor

    E săptămâna deserturilor şi patiserii ne oferă cremă de caramel, pandişpan cu melasă şi capodopere cu mereng. Cine se va împune şi cine se va împiedica...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Sophie întâlneşte un bucătar din Puglia, pe care-l admiră şi încearcă să înveţe scopa. Ea face un burger de ton cu arome locale...

  • Povești din grădina de bucătărie

    Marcus Wareing explorează noi posibilităţi la gospodăria lui din Sussex. El cumpără păstrăv de la o pescărie locală şi construieşte o afumătoare...

  • Raymond Blanc: Turul grădinilor regale

    Raymond revine în nordul Scoţiei, la castelul Mey. La a doua vizită a grădinilor îngrădite, el discută cu grădinarul-şef Chris în casa de sticlă despre cât de greu e să cultivi ceva în acele condiţii vitrege...

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    În acest episod, reţetele lui Jamie evidenţiază importanţa congelatorului şi a ingredientelor obişnuite, folosind peşte congelat pentru rapiditate. Economiseşte timp şi bani şi face o gustare super rapidă, care pune în valoare legumele congelate. Ne mai arată două preparate săţioase care duc ingredientele banale la un nou nivel. Şi i se alătură mentorul lui, legendarul bucătar italian Gennaro Contaldo, care face gnocchi de casă din doar cinci ingrediente...

  • River Cottage în Australia

    E finalul verii şi ferma e plină de pui. Paul îşi propune să facă un ospăţ cu produse găsite doar în apropiere de muntele Gulaga. Oare va putea satisface cei 30 de oaspeţi...

  • Plăcinte şi budinci

    Paul Hollywood's Pies And Puds
    Plăcinte şi budinci


    S1E17
    În fiecare episod al acestui serial, Paul Hollywood prepară trei feluri de mâncare, în timp ce vizitează Marea Britanie în căutarea unor rețete tradiționale locale și a poveștilor care le-au inspirat ...