-
Doar pentru carnivori
Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...
-
Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri
Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...
-
Cele mai bune reţete cu Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă...
-
River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall s-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
În această toamnă, renumitul maestru bucătar Raymond Blanc vă invită să descoperiţi incredibilele grădini regale din Regatul Unit. În cele zece episoade, apreciatul maestru bucătar Raymond Blanc vizitează cinci grădini regale britanice. Având acces la aceste spaţii captivante şi putând discuta cu personalul, Raymond Blanc duce telespectatorii în lumi culinare nemaivăzute. De la tunelurile cu meri din Highgrove până la grădinile cu iz de mare ale castelului Mey, seria promite să ofere un fascina...
-
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingredi...
-
Doar pentru carnivori
Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câteva trucuri mici cu ajutorul cărora veți putea pregăti feluri alese și zemoase cu carne după care sigur le lasă gura apă tuturor celor dragi...
-
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...
-
Cele mai bune reţete cu Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă...
-
Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri
Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...
-
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Revenind în al doilea sezon, Prue Leith ne invită în bucătăria ei din Cotswolds pentru a găti preparate delicioase și a descoperi bucuriile casei sale și ale regiunii înconjurătoare. În fiecare săptămână, Prue este însoțită de invitați precum Lulu, Kelly Brook, JB Gill și Ruby Wax pentru a găti, a povesti și a ne împărtăși momente pline de voie bună...
-
River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall s-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări...
-
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...
-
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingredi...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
În această toamnă, renumitul maestru bucătar Raymond Blanc vă invită să descoperiţi incredibilele grădini regale din Regatul Unit. În cele zece episoade, apreciatul maestru bucătar Raymond Blanc vizitează cinci grădini regale britanice. Având acces la aceste spaţii captivante şi putând discuta cu personalul, Raymond Blanc duce telespectatorii în lumi culinare nemaivăzute. De la tunelurile cu meri din Highgrove până la grădinile cu iz de mare ale castelului Mey, seria promite să ofere un fascina...
-
Doar pentru carnivori
Secret Meat BusinessS3E1Bucătarul Adrien Richardson este mare iubitor de carne, legumele n-au nicio șansă la el – adoră să prepare toate mâncărurile cu carne. Pregătește delicatese apetisante ca mușchiul Wellington sau un steak de miel zemos. Însoțiți-l și veți învăța câte ... -
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Revenind în al doilea sezon, Prue Leith ne invită în bucătăria ei din Cotswolds pentru a găti preparate delicioase și a descoperi bucuriile casei sale și ale regiunii înconjurătoare. În fiecare săptămână, Prue este însoțită de invitați precum Lulu, Kelly Brook, JB Gill și Ruby Wax pentru a găti, a povesti și a ne împărtăși momente pline de voie bună...
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajung...
-
Campionatul deserturilor: înfruntarea maeştrilor patiseri
Noua producție a realizatorilor Campionatul deserturilor îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cu cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară puterile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar cei trei m...
-
Cele mai bune reţete cu Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă...
-
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare...
-
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingredi...
-
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Revenind în al doilea sezon, Prue Leith ne invită în bucătăria ei din Cotswolds pentru a găti preparate delicioase și a descoperi bucuriile casei sale și ale regiunii înconjurătoare. În fiecare săptămână, Prue este însoțită de invitați precum Lulu, Kelly Brook, JB Gill și Ruby Wax pentru a găti, a povesti și a ne împărtăși momente pline de voie bună...
-
River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall s-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări...
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
În această toamnă, renumitul maestru bucătar Raymond Blanc vă invită să descoperiţi incredibilele grădini regale din Regatul Unit. În cele zece episoade, apreciatul maestru bucătar Raymond Blanc vizitează cinci grădini regale britanice. Având acces la aceste spaţii captivante şi putând discuta cu personalul, Raymond Blanc duce telespectatorii în lumi culinare nemaivăzute. De la tunelurile cu meri din Highgrove până la grădinile cu iz de mare ale castelului Mey, seria promite să ofere un fascina...
-
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete,...