TV Paprika Program TV 2025-07-27

  • Arome japoneze, cu Justine

    Justine's Flavours Of Fuji
    Emisiuni | 2017 | culinar
    Arome japoneze, cu Justine


    S1E2
    S1E2 Justine vizitează o fermă de wasabi şi îşi încearcă norocul în pieţele de peşte dn Shizuoka.
  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    Haideţi într-o aventură ispititoare prin Malaezia alături de Justine Schofield, în această nouă serie cu opt episoade! Exploraţi mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Justine vizitează pieţe aglomerate şi plaje liniştite, familiarizându-se cu tradiţiile locale, învăţând de la bucătari talentaţi şi creând bucate malaeziene delicioase în locaţii exotice. Descoperiţi aceste comori ascunse alături de Justine şi familiarizaţi-vă cu esenţa Malaeziei. Această călătorie vă va dezmierda simţurile şi vă...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Renumita scriitoare şi prezentatoare Sophie Grigson s-a mutat din Regatul Unit în Puglia, în "tocul" Italiei. Acum ea învaţă să gătească preparate noi şi explorează această parte deseori ignorată a Italiei...

  • James Martin: Aventură în Spania

    Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din...

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile c...

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile c...

  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    Haideţi într-o aventură ispititoare prin Malaezia alături de Justine Schofield, în această nouă serie cu opt episoade! Exploraţi mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Justine vizitează pieţe aglomerate şi plaje liniştite, familiarizându-se cu tradiţiile locale, învăţând de la bucătari talentaţi şi creând bucate malaeziene delicioase în locaţii exotice. Descoperiţi aceste comori ascunse alături de Justine şi familiarizaţi-vă cu esenţa Malaeziei. Această călătorie vă va dezmierda simţurile şi vă...

  • Arome japoneze, cu Justine

    Justine's Flavours Of Fuji
    Emisiuni | 2017 | culinar
    Arome japoneze, cu Justine


    S1E2
    S1E2 Justine vizitează o fermă de wasabi şi îşi încearcă norocul în pieţele de peşte dn Shizuoka.
  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Renumita scriitoare şi prezentatoare Sophie Grigson s-a mutat din Regatul Unit în Puglia, în "tocul" Italiei. Acum ea învaţă să gătească preparate noi şi explorează această parte deseori ignorată a Italiei...

  • Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold

    Prue Leith consideră că mâncarea bună e uşor de făcut. Mergem în casa ei din Cotswolds, de unde ne arată reţete îndrăgite, trucuri simple de urmat, care trezesc papilele gustative. I se vor alătura numeroşi oaspeţi şi experţi, unii celebri, care ne arată ce ştiu în bucătărie...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • James Martin: Aventură în Spania

    Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din...

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile c...

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile c...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • Sophie Grigson: Gastronomia italiană

    Renumita scriitoare şi prezentatoare Sophie Grigson s-a mutat din Regatul Unit în Puglia, în "tocul" Italiei. Acum ea învaţă să gătească preparate noi şi explorează această parte deseori ignorată a Italiei...

  • Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold

    Prue Leith consideră că mâncarea bună e uşor de făcut. Mergem în casa ei din Cotswolds, de unde ne arată reţete îndrăgite, trucuri simple de urmat, care trezesc papilele gustative. I se vor alătura numeroşi oaspeţi şi experţi, unii celebri, care ne arată ce ştiu în bucătărie...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • James Martin: Aventură în Spania

    Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din...

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile c...

  • Copturile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain ne călăuzește în lumea minunată a gustărilor simple care pot fi pregătite fără efort și care fac din coacere o plăcere cotidiană pentru toată lumea. Ea împărtășește telespectatorilor rețetele ei preferate, aduce o notă surprinzătoare bunătăților clasice și arată o mulțime de trucuri și sfaturi care pot fi folosite pentru a transforma mâncărurile obișnuite în experiențe speciale. Îi vom vedea, de asemenea, și pe unii dintre cei mai inovatori patiseri din Marea Britanie prezentând...

  • Delicatesele malaeze ale lui Justine

    Haideţi într-o aventură ispititoare prin Malaezia alături de Justine Schofield, în această nouă serie cu opt episoade! Exploraţi mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Justine vizitează pieţe aglomerate şi plaje liniştite, familiarizându-se cu tradiţiile locale, învăţând de la bucătari talentaţi şi creând bucate malaeziene delicioase în locaţii exotice. Descoperiţi aceste comori ascunse alături de Justine şi familiarizaţi-vă cu esenţa Malaeziei. Această călătorie vă va dezmierda simţurile şi vă...

  • Arome japoneze, cu Justine

    Justine's Flavours Of Fuji
    Emisiuni | 2017 | culinar
    Arome japoneze, cu Justine


    S1E3
    S1E3 Justine se întâlneşte cu Ippei Murakoshi pentru a afla secretele supei miso perfecte şi vizitează magazinul de dulciuri Ganyuudo din Hamamatsu.
  • Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold

    Prue Leith consideră că mâncarea bună e uşor de făcut. Mergem în casa ei din Cotswolds, de unde ne arată reţete îndrăgite, trucuri simple de urmat, care trezesc papilele gustative. I se vor alătura numeroşi oaspeţi şi experţi, unii celebri, care ne arată ce ştiu în bucătărie...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • David Rocco în Asia de Sud-Est

    După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele...

  • Bucătărie în aer liber

    Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor...

  • Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă...

  • Campionatul deserturilor: Canada

    În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canade...

  • De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák

    Bucătăria slovacă se bazează pe aromele masive și corpolente ale propriilor tradiții. În ciuda acestora, aceasta poate fi îmbogățită cu numeroase soluții elegante și creative, dacă intervine un chef ca Gabriel Kocák, cunoscut din serialele TV Paprika, care nu se teme să întoarcă lumea cu susul în jos, să răsucească concepția dată de materiile prime tradiționale, caracteristice gastronomiei slovace...

  • De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova

    Marketa este o orășeancă, cu rădăcini rurale: cunoaște foarte bine fiecare colțișor al capitalei cehe, dar, dacă poate, se încarcă cu energie proaspătă vizitând sate, păduri și cătune. În noul ei serial ne vom plimba prin acea zonă care îi este și ei dragă, astfel, pe lângă profesionalismul acesteia, sunt asigurate atât autenticitatea, cât și sinceritatea...

  • De la fermă în farfurie cu Pepa

    Începe aventura culinară cu Pepa Nemrava ! Ea vizitează ferme în fiecare episod, unde se alege cu poveşti minunate şi ingrediente delicioase. Pepa va transforma apoi ingredientele în preparate ceheşti clasice, care vă vor face să salivaţi. De la fermă în farfurie, adevăratele arome din Boemia şi Moravia...